search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:06
MENU CLOSE

Χρήστος Νικολόπουλος: «Υπήρξε διαμάχη με τον Στέλιο Καζαντζίδη – Κάποια στιγμή ένιωσε πως δεν είμαι φίλος του»

30.10.2021 17:03
xristos_nikolopoulos

Τέλος στην περίφημη κόντρα με τον Στέλιο Καζαντζίδη βάζει ο Χρήστος Νικολόπουλος. Σε μια σπάνια συνέντευξή του στην εκπομπή «Τι λες Τώρα» του MEGA ο μουσικοσυνθέτης αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό με τον Στέλιο Καζαντζίδη και μιλά για τη στιγμή που χρειάστηκε να επισκεφτεί ψυχίατρο για να λάβει φαρμακευτική αγωγή.

«Υπήρξε μια διαμάχη με τον Στέλιο Καζαντζίδη, η οποία ξεκίνησε διότι κάποια στιγμή ένιωσε πως δεν είμαι φίλος του. Ο Καζαντζίδης άρχισε να λέει λογία για τους γονείς μου, τα παιδιά μου. Εγώ αντέδρασα», περιγράφει ο Χρήστος Νικολόπουλος. «Μετά αγαπηθήκαμε με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά δεν το διαλαλώ», κατέληξε.

Ο μουσικοσυνθέτης μιλά για τα 15 δύσκολα χρόνια που πέρασε. «Είχα κλειστοφοβία και κρίσεις πανικού», ανέφερε για το πρόβλημα του. Πήγα σε ψυχίατρο, μου έδωσε ελαφρά χάπια και με τη βοήθεια της οικογένειας μου, το ξεπέρασα», είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στη θεραπεία του.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αϊβάζης: Νέα ανάρτηση μέσα από το «Σωτηρία» – «Δύσκολη και η χθεσινή…» (Photo)

Αλέξης Μανθέακης: Πέθανε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Αθηνάς Ωνάση

Ιστιαία: Ομολόγησε ο δολοφόνος της 80χρονης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:03