search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:09
MENU CLOSE

Ιεράπετρα: Θρήνος και ανείπωτος πόνος για την 48χρονη μητέρα – Τραγικές φιγούρες τα παιδιά της (Photo | Video)

30.10.2021 16:03
Nektaria_new

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας, με θύμα την 48χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 54χρονο, πρώην σύζυγό της, γράφτηκε σήμερα.

Το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα, είπαν συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, στον Αμπελούζο Ηρακλείου, όπου ψάλθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr.

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά της 48χρονης που δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο, αλλά και η ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία κατά κάποιες πληροφορίες δεν ξέρει ότι το παιδί της έχει πεθάνει.

Ιεράπετρα-Νεκταρία-κηδεία

Συντετριμμένοι οι κάτοικοι του χωριού από τη δολοφονία

Κάτοικοι του χωριού που την γνώριζαν είναι συντετριμμένοι. Η άτυχη Νεκταρία επισκεπτόταν κατά διαστήματα το χωριό και την ηλικιωμένη μητέρα της. Μικρή κοπέλα ήταν όταν έφυγε από τον Αμπελούζο επειδή παντρεύτηκε.

Όλοι θυμούνται ένα καλοσυνάτο και πρόσχαρο κορίτσι. Έτσι καλή και ευγενική την περιγράφουν και μετέπειτα συγχωριανοί που ζουν πλέον εκτός Κρήτης ή και εκτός Ελλάδας και την γνώριζαν από τα νεανικά τους χρόνια.

Μάλιστα επικοινωνούν με τους δικούς τους στον Αμπελούζο συγκλονισμένοι, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό τέλος της 48χρονης.

Με τραύματα από μαχαίρι στο νοσοκομείο ο συζυγοκτόνος

Ο 54χρονος συζυγοκτόνος παρέμεινε το βράδυ στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, καθώς αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι που σκότωσε την πρώην σύζυγό του.

Ο δράστης μετά την άγρια δολοφονία της 48χρονης πήγε σε γκρεμό που υπήρχε δίπλα στο ξενοδοχείο και απειλούσε να αυτοκτονήσει, ενώ όπως φαίνεται μαχαιρώθηκε δύο φορές στο στήθος.

Έπειτα από επτά ώρες διαπραγματεύσεων με την ΕΛΑΣ, παρουσία του μεγάλου του γιου, ο 54χρονος τελικά πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του και να παραδοθεί.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

«Φέρει δύο τραύματα από αμβλύ όργανο στο αριστερό στήθος. Το ένα επιφανειακό το άλλο λίγο πιο βαθύ. Οι γιατροί τον περιέθαλψαν, ενώ δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση», τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Μανώλης Καλλιονάκης.

Διαβάστε επίσης:

Στράτος Τζώρτζογλου για #MeToo: Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας – Έχω ακούσει πολλά για πολλούς (Videos)

Θεσσαλονίκη: «Ξεφεύγει» η κατάσταση – Γεμίζουν ασφυκτικά τα νοσοκομεία (Video)

Μέρκελ: «Πολύ ανήσυχη» για την αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 και των νοσηλειών στην Γερμανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06