search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:16
MENU CLOSE

Έκαναν το λάθος και τώρα το πληρώνουν

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2201
27-10-2021
31.10.2021 09:28
Pavlos Polakis_new

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι δημοφιλής. Επίσης ότι εδώ και πάνω από ένα χρόνο σιωπά δείχνοντας ότι δεν συμφωνεί απολύτως με τη διαχείριση της πανδημίας και με τις αποφάσεις που παίρνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπισή της.

Προφανώς για τους λόγους αυτούς και ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις πρόσφατες και αιφνιδιαστικές δηλώσεις του, είπε ότι ο Μητσοτάκης επέστρεψε στους επιστήμονες. Σημειώνουμε ότι ο Τσιόδρας εμφανίστηκε μόνος του, χωρίς κάποιον υπουργό στο πλευρό του.

Αυτά τα καταλάβαμε όλοι ή μάλλον σχεδόν όλοι. Ο Παύλος Πολάκης, άλλη μια φορά συμπεριφέρθηκε σαν να μην κατάλαβε τίποτα. Έκανε δριμεία επίθεση στον Τσιόδρα λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «θα έπρεπε να ντρέπεται». Στην Κουμουνδούρου, όταν τον άκουσαν, άρχισαν να βγάζουν καπνούς από τ’ αυτιά.

Στα καπάκια ο Πολάκης βρέθηκε στη βόρεια Ελλάδα, στο πλαίσιο περιοδείας κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ. Κι εκεί, στο νοσοκομείο της Πέλλας, εμφανίστηκε χωρίς μάσκα γράφοντας τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στα παλιά του τα στιβάνια, ακόμα και μέσα σε νοσοκομείο. Οι καπνοί στην Κουμουνδούρου συνέχισαν να βγάνουν.

Τώρα βέβαια, αν τους πει κάποιος ότι η ανοχή που του έδειξαν όλον αυτό τον καιρό, έχει επιδεινώσει τόσο την κατάσταση ώστε να είναι ανεξέλεγκτη, μπορεί και να παρεξηγηθούν. Όμως σε καμιά περίπτωση δεν θα τους πει ψέματα. Ίσα-ίσα που, αν στην Κουμουνδούρου δεν του είχαν επιτρέψει να παίζει τα παιχνιδάκια του, μπορεί τώρα να τον είχαν απέναντι, αλλά δεν θα υπήρχαν κανενός είδους αμφισβητήσεις για τις θέσεις και τη στάση τους στη διάρκεια της πανδημίας.

Τώρα, όσους καπνούς και να βγάζουν από τ’ αυτιά, η ζημιά έχει γίνει και θα συνεχίσει να γίνεται…

Διαβάστε επίσης:

Christian Karembeu: Η ιστορία πίσω από τον προπάπο που έγινε «έκθεμα» σε ζωολογικό κήπο

Στη δίνη της ακρίβειας

Η πανδημία φέρνει αθρόες συγχωνεύσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15