search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:25
MENU CLOSE

Τάσος Ξιαρχό: Αήθης επίθεση στη Δανάη Μπάρκα- «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη είναι παρουσιάστρια»

02.11.2021 00:25
tasos_xiarho-new

Φαίνεται ότι δεν κατάλαβε τίποτε ο Τάσος Ξιαρχό. Αμετανόητος έκανε νέα ανάρτηση και αυτήν τη φορά επιτίθεται στη Δανάη Μπάρκα με αισχρούς χαρακτηρισμούς γράφοντας: «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια»


Έτσι λίγες ώρες μετά τις απειλές του ότι θα αυτοκτονήσει για το bullying που έκανε σε μια κοπέλα επιτέθηκε ξανά αυτή τη φορά στην παρουσιάστρια του Mega. «Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του με την οποία ζητούσε συγγνώμη.
Και λίγες ώρες μετά ξαναχτύπησε με ανάρτηση του στο tik tok για τη Δανάη Μπάρκα. Βέβαια μετά από λίγο κατά την προσφιλή του συνήθεια, κατέβασε την ανάρτηση.

Ο Τάσος Ξιαρχό δεν επιτέθηκε τυχαία στη Δανάη Μπάρκα.
Το πρωί μετά τον σάλο για την κοπέλα που κορόιδεψε, βγήκε η Δανάη στην εκπομπή της με ριγέ μπλούζα και είπε: «Ένας από τους λόγους που είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχω με έναν τρόπο στην ελληνική τηλεόραση είναι γιατί έχουμε βήμα σε περιπτώσεις και καταστάσεις που χρειάζεται να έχουμε όλοι ένα βήμα και να πούμε τη γνώμη μας. Μπορεί πάρα πολλοί άνθρωποι να έχουν δει το σαββατοκύριακο το σάλο που προέκυψε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη».

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα».

Ενώ κατέληξε: «Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ότι θέλετε, να σας αγαπάτε και αν κάποια στιγμή αισθάνεστε πιο δυνατοί από κάποιον άλλον, να τον προστατεύετε γιατί στη θέση ενός κοριτσιού που υπέστη μπούλινγκ μπορεί να βρεθούμε εμείς αύριο. Ότι γίνετε στον διπλανό, αφορά άμεσα και εμάς»

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Μπάρκα, Καινούργιου και Σκορδά του τα «χώνουν» (Videos)

Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί να αυτοκτονήσει – Αναζητείται από την αστυνομία, τι δηλώνει ο πατέρας του (Videos)

Τάσος Ξιαρχό: «Δε με καλύπτει η συγγνώμη του» απαντά η κοπέλα που χλευάστηκε από τον χορευτή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:25