search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:03
MENU CLOSE

Ο Σκάι ανασκουμπώνεται μπας και σώσει την παρτίδα στο β’ ημίχρονο

04.11.2021 18:00
ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

Ο Σκάι μπορεί να εμφανίζεται ως το κανάλι με το τρίτο σε μέγεθος μερίδιο τηλεθέασης (12,4%), πίσω από το Mega (14,3%) και τον Alpha (13,3%), σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen Audience Measurement για την κατανομή της πίτας τηλεθέασης, όπως μοιράστηκε την περασμένη εβδομάδα (25 εως 31 Οκτωβρίου), όμως για το κανάλι του Φαλήρου η ζώνη υψηλής τηλεθέασης μάλλον είναι χαμένη υπόθεση με τις επιλογές που έχει κάνει.

Ανασκουμπώνεται ο σταθμός και σχεδιάζει να ρίξει μεσοπρόθεσμα στον ανταγωνισμό δύο παραγωγές που εκτιμά ότι θα τον βοηθήσουν να ρεφάρει.

Λέγεται ότι αποφασίστηκε να βγει- επιτέλους- από το συρτάρι εκείνο το πρότζεκτ με τον Σάκη Ρουβά.

Ο σόουμαν και  τραγουδιστής έχει επιμεληθεί μία σειρά ντοκιμαντέρ για πρόσωπα που άφησαν έντονο αποτύπωμα με τον τρόπο τους στο ελληνικό γίγνεσθαι.  

«Idol» είναι ο τίτλος της σειράς και ο πρώτος κύκλος θα έχει δώδεκα επεισόδια. Αρχικά, θα δούμε αφιερώματα στους Μελίνα Μερκούρη, Βλάση Μπονάτο, Νίκο Κούρκουλο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Μαλβίνα Κάραλη,  Δημήτρη Μητροπάνο, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Κάθε ντοκιμαντέρ θα διαρκεί μία ώρα και θα μεταδίδεται σε εβδομαδιαία βάση.

Αν δεν αλλάξει κάτι στους σχεδιασμούς του καναλιού, το «Idol» θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, στις 21.00, πριν από το αδιάφορο- και γι’ αυτό χολερικών τηλεθεάσεων- «Big bother».

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη και με πυρετώδεις ρυθμούς οι ετοιμασίες για το «Survivor».

Στον Σκάι, έπειτα από την στερεοφωνική νίλα που έπαθαν με τα «Top Chef» και «Big brother», «καίγονται» να ρίξουν στην τηλεοπτική αρένα  το κανιβαλικό ριάλιτι σε μια προσπάθεια να πάρει καλύτερο κομμάτι από το «φιλέτο» τηλεθέασης που είναι η prime time ζώνη.

Το ριάλιτι δήθεν επιβίωσης λέγεται ότι θα αρχίσει στις 26 Δεκεμβρίου (ίσως και για να προλάβει και το «MasterChef» του Star, όπως εικάζεται).

Η επιλογή παικτών που θα αποτελέσουν την ομάδα των «μαχητών» είναι σε εξέλιξη και τα δοκιμαστικά πραγματοποιούνται σε… πισίνα χώρου εκδηλώσεων κάπου στα βόρεια της Αθήνας.

Παράλληλα υπάρχουν σκέψεις για τους «διάσημους» και ως επικρατέστεροι είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, ο ηθοποιός (πρώην αθλητής στίβου ) Δημήτρης Βλάχος, η fashion blogger (αλλοτινή γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Υγείας), η νεοφανής παρουσιάστρια Κάλια Ελευθερίου και ο Κώστας Δαλάκας (θιασώτης της γυμναστικής και της σωματοδομής).

Θα φανεί στην πορεία ποια θα είναι η οριστική σύνθεση της ομάδας των «διασήμων» διότι ο παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι  λέγεται ότι εξετάζει να μειώσει τον προϋπολογισμό του «Survivor», συμπεριλαμβανομένων και των απολαβών των «διάσημων»,  σε μια προσπάθεια να πετύχει ικανοποιητικό μουαγιέν από την χασούρα που του προκάλεσε κατ’ αρχήν η αποτυχία του «Top Chef».

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντίνα: Αποκάλυψε την κόντρα που είχε με την Άννα Βίσση (Video)

Κορωνοϊός: Νέο «μαύρο» ρεκόρ με 6.808 κρούσματα – Πάνω από 3.100 σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα

Κορωνοϊός: Άρχισαν οι μετακινήσεις γιατρών από Αθήνα στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης- Έκρηξη ιικού φορτίου στην πόλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42