search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:02
MENU CLOSE

Ο Σκάι περνά στην αντεπίθεση με τον Ατζούν Ιλίτζαλι

27.10.2021 14:17
SKAI NEW

Έπειτα από τη καθίζηση που υπέστη στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης ο Σκάι  σχεδιάζει προσεκτικά τα επόμενά του βήματα, έπειτα από το… πατατράκ που εισέπραξε  με τις αποδόσεις των «Big brother» και «Top Chef». Ίσως είναι και ένα είδος plan Β στην περίπτωση που το «Survivor» δεν ανταποκριθεί στις προσοδοκίες του καναλιού.

Το σχέδιο ανάκτησης του χαμένου εδάφους και το πέρασμα στην αντεπίθεση θέτει σε εφαρμογή το κανάλι του Φαλήρου  που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, παραγωγή σειράς μυθοπλασίας του Ατζούν Ιλίτζαλι την οποία θα σκηνοθετήσει η Όλγα Μαλέα.

Πρόκειται για ελληνική μεταφορά της επιτυχημένης σειράς «Kirmizi oda»- «Κόκκινο δωμάτιο» στα ελληνικά με ραχοκοκαλιά της πλοκής των αυτοτελών επεισοδίων της την ενδοοικογενειακή βία.

Στο επίκεντρο των υποθέσεων βρίσκεται μια  ψυχολόγος που υποδέχεται στο ιατρείο της, ανθρώπους που ξεδιπλώνουν ιστορίες με τραυματικές εμπειρίες και σκοτεινά μυστικά βασισμένα σε αληθινά γεγονότα.

Η σκηνοθέτης ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόταση που της έκανε η τουρκική εταιρεία οπτικοακουστικών παραγωγών αφενός επειδή το θέμα είναι επίκαιρο με την έξαρση του φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας το τελευταίο διάστημα αλλά και διότι η ίδια έχει στο ενεργητικό της διδακτορικό Ψυχολογίας από το πανεπιστήμιο Yale. «Ξέρει ακριβώς πως θα προσεγγίσει κάθε θέμα», ανέφεραν στο topontiki.gr άνθρωποι από το περιβάλλον της παραγωγής.

Την προσαρμογή των σεναρίων στην ελληνική πραγματικότητα έχει αναλάβει να κάνει η σεναριογράφος Εύα Πανταζή  («Οι βασιλιάδεις», «Όσο έχω εσένα», «Ελεύθερη σχέση») και στο μεταξύ η παραγωγή έχει εξασφαλίσει προφορική συμφωνία με τη Μαρία Ναυπλιώτου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο μεταξύ  ο Σκάι ανασύρει από το συρτάρι του και  ενεργοποιεί άμεσα το σόου μεταμφιέσεων «The masked singer», ένα πρόγραμμα που σημειώνει επιτυχία στις ΗΠΑ, αλλά ο σταθμός είχε επιλέξει να μην το αξιοποιήσει μέχρι τώρα.

Παρά τις φήμες για απώλεια των δικαιωμάτων του σόου, ο ΣΚΑΪ έχει ενεργή συμφωνία για το «Τhe masked singer», ενώ αναμένεται να επεκτείνει τη διάρκεια του deal.

Το «The masked singer» ενεργοποιήθηκε  με στόχο να βγει στον αέρα τον Μάρτιο. Για την παρουσίαση του σόου, το οποίο είχε απασχολήσει το κανάλι στο παρελθόν, στο τραπέζι των συσκέψεων είχε πέσει το όνομα του Σάκη Ρουβά και για την κριτική επιτροπή αρχικά εκείνου του Νίκου Μουτσινά. Προς το παρόν επισήμως δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται κάτι για τις προτάσεις αυτές καθώς ενδέχεται ο προηγούμενος σχεδιασμός να επανεξεταστεί.

Βασική δυσκολία του εν λόγω σόου είναι η τήρηση απόλυτης εχεμύθειας, καθώς δεν πρέπει κανείς -κοινό, κριτές, παρουσιαστής- να γνωρίζει την ταυτότητα των «γνωστών» προσώπων που θα λάβουν μέρος μεταμφιεσμένοι.

Οι… μασκοφόροι θα διαγωνίζονται ινκόγκνιτο με ολόσωμα κοστούμια, ενώ καλούνται να υπογράψουν συμβόλαιο απόλυτης μυστικότητας, σύμφωνα με το οποίο δεν πρέπει να αποκαλύψουν τη συμμετοχή τους στο σόου ούτε σε κοντινά τους άτομα.

Διαβάστε επίσης

Euronews: Να μην καταργηθεί το κανάλι και να διατηρηθεί πλήρης η ελληνική υπηρεσία ζητά η ΕΣΗΕΑ

Σάκης Μουμτζής: Αντιδράσεις για την ανάρτηση του αρθρογράφου της «Καθημερινής» – «Θα μας πείτε ότι και οι ζωές των Τούρκων μετράνε»

Πρετεντέρης για τη Φώφη Γεννηματά: «Μια γενναία γυναίκα – πέρασε στην ιστορία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48