search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:09
MENU CLOSE

Top10 25 Οκτωβρίου: Ποια είναι η κυρίαρχη τριάδα στην τηλεθέαση;

26.10.2021 17:17
tv
Πηγή: Pixabay

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου, που μούδιασε του πανελλήνιο, βρήκε σχεδόν ανέτοιμους τους μηχανισμούς ενημέρωσης των καναλιών.

Τα αφασικά πρωινάδικα υπονόμευσαν τα ανακλαστικά των τηλεοπτικών σταθμών και οι περισσότεροι ενημερώθηκαν μάλλον από το ίντερνετ παρά από την επιλογή καναλιών να μεταδώσουν την τραγική είδηση  από τις πρωινές εκπομπές ελαφράς ψυχαγωγίας και όχι με έκτακτα δελτία ειδήσεων, όπως συνέβαινε σε άλλες εποχές όταν μέχρι και ανατροπές προγραμμάτων γίνονταν.

Έπειτα από το πρώτο σοκ οι ενημερωτικοί μηχανισμοί των καναλιών κινητοποιήθηκαν, οργανώθηκαν και μέσα από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων αλλά και ειδησεογραφικών εκπομπών ενημέρωσαν. Ωστόσο είχαν να αναμετρηθούν με το ταχύτατο ίντερνετ.

Ακόμα κι έτσι τα γνωστά δύο κεντρικά δελτία ειδήσεων– του Star και του Σκάι– παρακολούθησαν συνολικά 1.253.000 τηλεθεατές. Νωρίτερα 583.000 επέλεξαν όχι το κεντρικό δελτίο του Mega αλλά την εκπομπή «Live news» για την ενημέρωση τους σε ότι αφορούσε στον αδόκητο θάνατο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Στην κορυφαίες θέσεις τηλεθέασης στο μεταξύ η εικόνα δεν έχει αλλάξει ούτε κάν στη σειρά κατάταξης της κυρίαρχης τριάδας.

Κάπου 3,5 εκατ τηλεθεατές συγκέντρωσαν οι «Σασμός», «Η γη της ελιάς» και «Άγριες μέλισσες» και φαίνεται ότι τηλεθέαση «πλαφονάρει». Ότι αγγίζει το ανώτατο όριο συγκέντρωσης τηλεθεατών. Δεν θα μάθουμε ποτέ τί θα συνέβαινε αν ανάλογες παραγωγές είχαν για παράδειγμα το Star ή το Open ή η ΕΡΤ1, σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο «Τροχός της τύχης» τραβά την ανηφόρα… της τηλεθέασης έχοντας διαμορφώσει συνθήκες «ραντεβού» στο οποίο κάθε φορά προσθέτει και νέους τηλεθεατές στην ώρα προβολής του με συνέπεια χθές να σημειώσει 8,1% τηλεθέαση, ποσοστό που «μεταφράζεται» σε 843.000 τηλεθεατές.

Ο «Ήλιος» έχει το δικό του κοινό και φαίνεται ότι στη «ζώνη» του δεν έχει υπολογίσιμο αντίπαλο. Οι 750.000 που τον είδαν χθές τον έφεραν στην πέμπτη θέση.

Το «Deal» παρά την πτωτική τάση διατηρείται στη 10αδα την οποία συμπληρώνουν οι «Οικογενειακές ιστορίες». Τα ριάλιτι άφαντα…

Διαβάστε επίσης

Ενέργεια: «Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι η Κρήτη έχει φυσικό αέριο»

Κορωνοϊός: Σε άνοδο η πανδημία στην Ευρώπη – Οι αριθμοί τρομάζουν

Instagram: Οι «χρυσοπληρωμένες» αναρτήσεις των σταρ- Ποιος «έκλεψε» την πρώτη θέση από τον Ντουέιν Τζόνσον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:07