search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:09
MENU CLOSE

Πρόωρο τέλος για το «Top Chef» με συνοπτικές διαδικασίες

13.10.2021 11:38
top-chef

«O κύβος ερρίφθη» στον Σκάι για το ριάλιτι μαγειρικής «Top Chef».

Το κανάλι, σε συνεννόηση με τον Τούρκο παραγωγό του, Ατζούν Ιλίτζαλι, αποφάσισαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να «ρίξουν αυλαία» στο πρόγραμμα που δείχνει να στοιχειώνει τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του καναλιού με τις αναιμικές τηλεθεαματικότητες που καταφέρνει, επηρεάζοντας συνολικά με αρνητικό πρόσημο το prime time του σταθμού.

Οι δύο πλευρές έχουν επιλέξει να συμπορευθούν και ποντάρουν στο δεύτερο μισό της σεζόν, στην οποία ελπίζουν πως το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», θα έχει καλύτερη πορεία.

Το «Top Chef»,όμως,  δεν κόβεται, αλλά επισπεύδεται η ολοκλήρωση του. Ο τελικός θα γίνει κανονικά, όπως επίσης κανονικά θα δοθεί το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το τελευταίο επεισόδιο του «Top Chef» θα βγει στον αέρα, εκτός απροόπτου στις 28 Οκτωβρίου και από τις αρχές Νοεμβρίου η «τρύπα» θα καλυφθεί από ξένο πρόγραμμα.

Υπο κανονικές συνθήκες το ριάλιτι μαγειρικής είχε υπολογιστεί να βγάλει άλλα 20 επεισόδια που θα το «πήγαιναν» περίπου έως τα μέσα Νοεμβρίου.

 Και έτσι θα πορευθεί ο Σκάι έως λίγο πριν από τα Χριστούγεννα οπότε και θα βγει στον «αέρα» το ριάλιτι επιβίωσης. Θεωρείται έως απίθανο να σημειώσει 2% τηλεθέαση (που καταφέρνει το μαγειρικό ριάλιτι)  οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ενταχθεί σε εκείνο το διάστημα κάποιο άλλο πρόγραμμα μέχρι τη μέρα που θα μπει στη «μάχη» τηλεθέασης το- «Survivor» στο οποίο ποντάρει ο σταθμός για να ρεφάρει.

Διαβάστε επίσης:

Ένα βήμα πριν από το πιεστήριο το περιδικό «Rolling Stone» – Σε 45 ημέρες στα περίπτερα

Το περιοδικό Rolling stone θα «μιλά» Ελληνικά

Τηλεθέαση – Η μάχη των πρωινών: Ποιος βγαίνει νικητής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:06