search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:36
MENU CLOSE

Γερμανού για Σπυροπούλου: Άσε να βρίσει την Κωνσταντίνα κάνας άλλος που όντως έχασε τη δουλειά του (Video)

06.11.2021 19:53
germanou

Τη δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της εκπομπής της για τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Είναι μια σωστή τοποθέτηση της Ζήνας. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Αυτά όλα συνέβησαν το 2013-2014. Έχουμε μια διάθεση να μένουμε σε εκείνη τη χρονιά και να λέμε για την Κωνσταντίνα… Το έκλεισε όμως με το ότι έχει αγάπη μόνο για την Κωνσταντίνα. Η Ζήνα φρόντισε να απαντήσει πως έχει μόνο αγάπη για αυτήν», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Και συνέχισε: «Με ενοχλεί όταν ακούω τις κακίες αυτές από άτομα τα οποία την εποχή εκείνη του Alpha ήταν αυστηρά προστατευμένα από την Κωνσταντίνα και δεν επρόκειτο ποτέ να αγγίξει ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι. Μη βρίζεις εσύ την Κωνσταντίνα, άσε να τη βρίσει κάνας άλλος που όντως έχασε τη δουλειά του. Εγώ συνεργάστηκα με το κορίτσι αυτό. Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως αρνητικό συναίσθημα».

«Πέρασα μια πολύ ζορισμένη χρονιά, το έχω πει πάρα πολλές φορές. Θεωρώ πως εξίσου ζορισμένη ήταν και εκείνη, γιατί εισέπραττε ένα αρνητικό κλίμα από όλους εμάς. Δεν περνούσε καλά κανείς μας. Ούτε η Κωνσταντίνα που την κοιτούσαμε με μισό μάτι και έτρωγε όλη την αρνητικούρα. Περάσαν τα χρόνια, μιλήσαμε με αυτό το κορίτσι. Βγήκαμε έξω και τα λύσαμε. Ή τα λύνεις τετ α τετ, ή μην τα λύνεις στην τηλεόραση. Δεν τον νοιάζει τον κόσμο. Έχει πιο σοβαρά προβλήματα», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Νομικός: Πέθανε η θρυλική «φτερού» της Αθήνας (Videos)

Μέμος Μπεγνής για το ανύπαρκτο τροχαίο: «Με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου κλαίγοντας» (Video)

Ωμέγα 3: Ποιοι δεν πρέπει να παίρνουν ιχθυέλαιο – Οι χρήσεις και οι παρενέργειες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:35