search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:36
MENU CLOSE

Πετρογιάννη κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου – «Υπήρχε μια τρομοκρατία, μηδένιζε ανθρώπους» (Video)

05.11.2021 11:57
konstantina-spyropoyloy-new

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη και τα όσα αποκάλυψε στην Αννίτα Πάνια για τη συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, συντελεστές της εκπομπής Πρωινό έσπασαν τη σιωπή τους για την παρουσιάστρια με την οποία συνεργάζονταν και οι ίδιοι τον καιρό εκείνο.

Μια εξ αυτών, η Φωτεινή Πετρογιάννη η οποία αναφερόμενη σε εκείνη τη χρονική στιγμή, ξέσπασε στον αέρα:

«Επειδή την έχουμε ζήσει κι εγώ και ο Τάσος αυτή την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά, θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε στους διαδρόμους, να κρύβονται στους διαδρόμους, μιλάω και για μένα.

Εγώ δεν ήθελα καν να περνάω από το οπτικό της πεδίο μη τυχόν και στοχοποιηθώ για κάτι χωρίς λόγο. Θυμάμαι ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνο στη διοίκηση και να λένε πάρτε μας σας παρακαλώ από αυτή την εκπομπή δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη και πρόσθεσε:

«Να δεχτώ ότι αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει το λάθος της. Τότε όμως υπήρχε μια τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι αρχισυντάκτες οι οποίοι είχαν μια πορεία 20-30 χρόνων στην τηλεόραση.

Ότι αυτά συνέβαιναν τότε και ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν χάσει τις δουλειές τους και είχαν πάει σπίτι τους, είναι αλήθεια. Και να βγουν και κάποια στιγμή οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι και να τα πουν».

Διαβάστε επίσης:

Ζήνα Κουτσελίνη για Καινούργιου: «Να βγάλει από πάνω της τις βλεφαρίδες και τις τρέσες» (Video)

Καίτη Γαρμπή: Μας «συστήνει» τη μικρή της αδερφή! (Photo)

Κατερίνα Διδασκάλου: Βγήκε βόλτα στην Αθήνα με την κόρη της (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31