search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59
MENU CLOSE

Κατερίνα Διδασκάλου: Βγήκε βόλτα στην Αθήνα με την κόρη της (photos)

04.11.2021 21:35
katerina-didaskaloy-new

Ένα διάλειμμα από το επιβαρυμένο πρόγραμμα της έκανε με την κόρη της η Κατερίνα Διδασκάλου που την παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», στον ρόλο της αδίστακτης Μυρσίνης.

Η ηθοποιός ξέκλεψε λίγο χρόνο από το επιβαρυμένο φόρτο εργασίας της και αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία έξοδο με την κόρη της.



Η ίδια έκανε την βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με την δευτερότοκη κόρη της, Φλώρα. Ντυμένες casual με τζιν παντελόνι και sneakers μοιάζουν περισσότερο με φίλες παρά με μητέρα και κόρη.



Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει πει για τα παιδιά της: «Στις κόρες μου ήμουν πιο κοντά τους. Ήμουν πιτσιρίκα όταν τις έκανα και έχουν δει άλλα πράγματα από εμένα. Φοβερά πάρτι γενεθλίων στο σπίτι με απίστευτες τούρτες, ενώ στο αγόρι μου δεν αντέχω, δεν έχω χρόνο…Οι κόρες μου με έσωσαν από πολλά, μου έδωσαν δύναμη. Οταν αποκτάς παιδιά, όλα αμβλύνονται, βλέπεις ότι η σοβαρότητα των πραγμάτων είναι αλλού…».

Διαβάστε επίσης:

Μακόλεϊ Κάλκιν: Η ανατρεπτική εμφάνιση σε επίδειξη του οίκου Gucci (Photo)

Τζάνετ Τζάκσον: Νέο ντοκιμαντέρ για το «ατύχημα» με την αποκάλυψη του στήθους της από τον Τζάστιν Τιμπερλέικ στο Super Bowl

Κωνσταντίνα: Αποκάλυψε την κόντρα που είχε με την Άννα Βίσση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:57