search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:51
MENU CLOSE

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα είμαι ο πιο… όμορφος πρόεδρος των ΗΠΑ – Η αντίδραση Μπάιντεν (Photos)

09.11.2021 16:06
biden-nba
Photo: Twitter

Στον Λευκό Οίκο βρέθηκαν την Δευτέρα ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετονκούμπο με τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών του NBA, για βράβευση από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

«Από τα Σεπόλια στον Λευκό Οίκο» έγραψε σε μία ανάρτησή του στο twitter ο Θανάσης.

Σημειώνεται πως η ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς που βρέθηκε για βράβευση στον Λευκό Οίκο είναι η πρώτη μετά από πέντε χρόνια, καθώς οι προηγούμενοι πρωταθλητές της κορυφαίας μπασκετικής Λίγκας του πλανήτη είχαν αρνηθεί να συναντηθούν με τον προηγούμενο Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο. Όπως είπε με χιούμορ μάλιστα ο “Greek Freak”, ήταν τόσο ενθουσιασμένος που θα θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές και θα είναι… ο πιο όμορφος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Τα σχόλια του Τζο Μπαιντεν ήταν εγκωμιαστικά για τα αδέρφια Αντετονκούμπο που βρέθηκαν στην κορυφή του ΝΒΑ την προηγούμενη σεζόν.

«Είναι τιμή να φιλοξενούμε τους Πρωταθλητές του ΝΒΑ της σεζόν 2020/21, Μιλγουόκι Μπακς. Συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του τίτλου, τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τους φιλάθλους. Στους Τελικούς ήσασταν πίσω με δύο ήττες, αλλά δεν σταματήσατε να πιστεύετε και να παλεύετε. Συγχαρητήρια σε όλους, εύχομαι τα καλύτερα για τη φετινή σεζόν. Καλή τύχη», ανέφερε αρχικά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δεν μπόρεσε όμως να μην αναφερθεί προσωπικά στον Γιάννη μιλώντας για τα κατορθώματά του στο παρκέ.

«Γιάννη, έβαλες 50 πόντους στο Game 6. Πενήντα! Το χειρότερο για εμένα είναι πως θυμάμαι και τα δύο πρωταθλήματα των Μπακς! Τώρα ξεκινάς εσύ! Αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι ότι βρίσκεσαι εδώ με τον αδελφό σου. Είστε παιδιά μιας οικογένειας μεταναστών από τη Νιγηρία, που πήγαν στην Ελλάδα. Αυτό είναι σπουδαίο. Ξέρω πως η μητέρα σου είναι τόσο περήφανη που σε κοιτάζει, όπως κι ο πατέρας σου από εκεί ψηλά. Είστε μια τρομερή οικογένεια. Νομίζω πως κερδίσατε σε διαγωνισμό γονιδίων», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η ομάδα των Μιλγουόκι χάρισε επίσης στον Αμερικανό πρόεδρο μπασκετικά παπούτσια.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Αντιδράσεις και «συγγνώμη» για το λεσβιακό φιλί μπροστά από μνημείο (videos)

Τραγωδία στην Ινδία: Νεκρά τέσσερα νεογέννητα από φωτιά σε νοσοκομείο

Άλεκ Μπάλντουιν: Αστυνομικούς στα γυρίσματα για να επιβλέπουν τα όπλα προτείνει ο ηθοποιός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:50