search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:03
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: «Λύγισε» στον αέρα ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου: Έχασε τη θεία του, σε κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας του (Video)

09.11.2021 16:36
maleskou-sef

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο σεφ της εκπομπής Love It, Αλέξανδρος Παπανδρέου, καθώς όπως αποκάλυψε έχασε τη θεία του από κορωνοϊό, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται και ο πατέρας του που νοσεί από τον ιό.

Στέλνοντας το δικό του μήνυμα ο σεφ «Εμβολιαστείτε» βρέθηκε στο πόστο του στην εκπομπή του ΣΚΑΙ με την Ιωάννα Μαλέσκου να του συμπαραστέκεται στο οικογενειακό του δράμα.

«Έχασα τη θεία μου και ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο με Covid, σοβαρά» είπε εμφανώς συγκινημένος ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «Εμβολιαστείτε! Το πιο απλό πράγμα είναι να εμβολιαστείτε και ειδικά για τους μεγάλους ανθρώπους, για να μπορείτε να δείτε τους δικούς σας ανθρώπους».

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν δίπλα στον Αλέξανδρο Παπανδρέου και μάλιστα όπως είπε «Είναι επαγγελματίας, σήμερα βρίσκεται εδώ ενώ η καρδούλα του είναι εδώ. Εμένα δε με νοιάζει να μην κάνουμε τη συνταγή και το παίρνω όλο πάνω μου».

Διαβάστε επίσης:

Βαλάντης για Γρηγόρη Πετράκο: «Αυτά είναι τα πολιτικά εκτρώματα» (Video)

Κατερίνα Βρανά στον Αρναούτογλου: «Είμαι ανάπηρη, γιατί να μην το πω;» (Video)

GNTM 4: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:02