search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:38
MENU CLOSE

Βαλάντης για Γρηγόρη Πετράκο: «Αυτά είναι τα πολιτικά εκτρώματα» (Video)

09.11.2021 13:29
valantis-new

Για τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού μίλησε ο Βαλάντης, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στον Γρηγόρη Πετράκο.

Ο τραγουδιστής δήλωσε ευθέως ότι -σύμφωνα με τη γνώμη του- πρόκειται για έναν από εκείνους που εκμεταλλεύονται την κατάσταση με σκοπό να κάνουν πολιτική καριέρα.

«Πάτησαν πάνω στην πανδημία και προσπαθούν να κάνουν πολιτική καριέρα»

«Βλέπω κάποιους ανθρώπους που πάτησαν πάνω στην πανδημία και προσπαθούν να κάνουν πολιτική καριέρα. Δεν αντέχω και μισώ τους ανθρώπους αυτούς που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα προβλήματα των ανθρώπων για δικά τους συμφέροντα. Καταλαβαίνει ο κόσμος για ποιον μιλάω», είπε ο Βαλάντης αρχικά και πρόσθεσε:

«Τώρα τελευταία, ο Γρηγόρης Πετράκος που είναι και συνάδελφός μου… Εκείνος φώναζε να μην κάνει ο κόσμος εμβόλια. Ήταν αντιεμβολιαστής. Δεν έμπαινε στη διαδικασία το να παροτρύνει ανθρώπους να μην κάνουν το εμβόλιο; Πήρε κάποια ευθύνη και να πει ότι εγώ τους έσπρωξα στον θάνατο ή σε κάποια προβλήματα;

Ο καθένας προωθεί τα δικά του συμφεροντάκια και τα ισοπεδώνει όλα. Πιστεύω ότι το έκανε για πολιτικούς λόγους. Να καταλαβαίνει ο κόσμος τα πολιτικά εκτρώματα, αυτά είναι τα πολιτικά εκτρώματα» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Βρανά στον Αρναούτογλου: «Είμαι ανάπηρη, γιατί να μην το πω;» (Video)

GNTM 4: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς (Video)

Άλεκ Μπάλντουιν: Αστυνομικούς στα γυρίσματα για να επιβλέπουν τα όπλα προτείνει ο ηθοποιός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:36