search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:23
MENU CLOSE

Κολωνός: Η συμμορία ανηλίκων ετοίμαζε video clip με τη δράση της (Video)

11.11.2021 20:13
astinomia1

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως από την δράση της συμμορίας ανηλίκων στον Κολωνό. Όπως ανέφερε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος οι νεαροί ετοίμαζαν ένα video clip με τη δράση τους.

Συγκεκριμένα, από την έρευνα των αστυνομικών στα κινητά που κατασχέθηκαν φάνηκε πως οι ανήλικοι ετοίμαζαν video clip για να διαφημίσουν τα «κατορθώματά» τους, αποτυπώνοντας σε στίχους τη δράση τους.

Η ανήλική συμμορία με το όνομα «KOLONOS HOOLIGANS FAMILY», αριθμεί πάνω από 20 μέλη και είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στον Άγιο Παντελεήμονα, στα Σεπόλια και τον Κολωνό.

Τους έκλεβαν ακόμα και τα ρούχα

Αρχηγός της συμμορίας φέρεται να είναι ένας 18χρονος, ο οποίος οργάνωνε τις επιθέσεις μέσω των social media και δεν δίσταζε να αφαιρέσει ακόμα και τα ρούχα των ανήλικων θυμάτων.

«Πήγε στην αστυνομία ο γιος μου και έδωσε κατάθεση. Από τα Σεπόλια οι συγκεκριμένοι. Όμως ήτανε και παιδιά που πάνε στο ίδιο σχολείο. Ήτανε παιδιά δηλαδή που ήτανε μέσα από το σχολείο, από το …. ΕΠΑΛ Αθηνών», τόνισε ο πατέρας ενός θύματος.

Μετά την σύλληψη του τα ανήλικα μέλη της συμμορίας προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους, διαγράφοντας τα βίντεο και τις φωτογραφίες των επιθέσεων.

Διαβάστε επίσης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ολόκληρη η εισαγγελική πρόταση – Απομόνωσε την Καρολάιν, τη χειραγωγούσε και τη σκότωσε

Πάτρα: «Έβρεξε» πρόστιμα, κατέστρεψαν χιλιάδες προϊόντα απομίμησης

Με διακοπή φυσικού αερίου απειλεί την ΕΕ ο Λουκασένκο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:21