search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:38
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ: Στις 29 Νοεμβρίου το πρώτο debate των υποψηφίων στην ΕΡΤ

17.11.2021 16:01
kinima-allagis-new

Ορίστηκε το πρώτο debate μεταξύ των πέντε υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο θα λάβει χώρα στις 29 Νοεμβρίου.

Όπως αποφασίστηκε στην σημερινή δεύτερη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των υποψηφίων αλλά και της διοίκησης της ΕΡΤ, θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ1 στις 22:00 και θα έχει διάρκεια περίπου δυο ώρες.

Θα συμμετάσχουν δια ζώσης και οι πέντε υποψήφιοι, Ν. Ανδρουλάκης, Α. Λοβέρδος, Π. Γερουλάνος, Χ. Καστανίδης και Π. Χρηστίδης.

Οι δημοσιογράφοι που προτείνει το ραδιομέγαρο ειναι οι Γιώργος Κουβαράς, Παύλος Τσίμας και Τάσος Παππάς.

Η πλευρά του Νίκου Ανδρουλακη, εξέφρασε μια ένσταση προτείνοντας να υπάρξουν εκπρόσωποι και από τα 6 εθνικά κανάλια, στα πρότυπα του ‘17.

Οι υποψήφιοι θα ειναι όρθιοι, θα μπορούν ο ένας να απευθύνει ερώτηση στον άλλον, ενώ στο τέλος κάθε θεματικής θα μπορεί να τοποθετείται.

Όσον αφορά τις θεματικές, οι εκπρόσωποι θα τις συμφωνήσουν μεταξύ τους. Παντως, μέχρι στιγμής, υπάρχει κοινός τόπος όσον αφορά αυτό το ζήτημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επικοινώνησε ο εκπρόσωπος του Παύλου Χρηστίδη, Νίκος Μπήλιος, με την εκπρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, Έφη Χαλάτση.

Ωστόσο, η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού διαφωνεί μεταξύ άλλων, σε ζητήματα όπως τον χρόνο που θα έχει ο κάθε υποψήφιος διότι όπως λένε δεν αρκεί ώστε να αναπτυχθούν οι θέσεις των υποψηφίων. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα συμμετάσχει στο debate.

Διαβάστε επίσης

Λάρισα: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό μονοκινητήριου αεροσκάφους – Αγωνία για την τύχη του πιλότου

Το Facebook «στριμώχνεται» από ειδησεογραφικούς οργανισμούς – Θα καταβάλλει ποσά για πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μήνυμά της για την απουσία της από την Γενική Σύνοδο της Εκκλησίας της Αγγλίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:32