search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:22
MENU CLOSE

Το «Rolling Stone» είναι ήδη online – Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου η ιλουστρασιόν έκδοση στα περίπτερα με την ΕΦΣΥΝ

24.11.2021 21:35
ROLLING STONE ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Μετρά αντίστροφα η ιλουστρασιόν μεγάλου σχήματος ελληνική έκδοση του εμβληματικού περιοδικού «Rolling Stone»- τηρεί αυστηρά τις προδιαγραφές του διεθνή έγχαρτου τίτλου άλλωστε- για να κυκλοφορήσει το Σάββατο 27 Νοεμβρίου μαζί με την πλούσια, έκδοση της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Έπαψε όμως να μετρά αντίστροφα για την λειτουργία της η ηλεκτρονική έκδοση. Απλώς διότι το www.rolllingstone.gr είναι ήδη στον αέρα.

Ανάμεσα στη θεματογραφία των πρώτων ωρών online είναι ένα θέμα στο οποίο η Δήμητρα Γαλάνη διαμορφώνει τη δική της λίστα με αγαπημένα ροκ τραγούδια, το ίδιο έχει πράξει και ο Ιαν Στρατής ενώ πιο κάτω ανάμεσα σε άλλα οι FooFighters μιλούν για την τέχνη της επιβίωσης και ο Θάνος Τοκάκης δίνει τη λίστα με τους αγαπημένους του υπερήρωες, τους συγγραφείς και τους ηθοποιούς που τον επηρέασαν.

Στα κινηματογραφικοτηλεοπτικά, το μάτι «τραβά» το θέμα με τον ιλουστρέιτορ Γρηγόρη Μασούρα που έχει συγκεντρώσει τους 10 αγαπημένους κινητογραφικούς και τηλεοπτικούς χαρακτήρες που θα μπορούσαν να είναι φίλοι του. Φιλοξενούνται «κομμάτια» του κινηματογραφικού κριτικού Άκη Καπράνου αλλά και της αξιόλογης νέας ηθοποιού Νατάσας Εξηνταβελώνη

Η κεντρική σελίδα του site, απλή, δωρικού σχεδιασμού, τακτοποιημένη, με «αέρα» και την ανάπτυξη των ενοτήτων να «ξεδιπλώνεται» στο scrolldown.

Το μενού με τέσσερις κυρίαρχες κατηγορίες που τις βλέπει ο χρήστης και κάτι ακριβώς από τον τίτλο της ηλεκτρονικής έκδοσης.

Το σάιτ διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα ανενεργό για την ώρα.

Διαβάστε επίσης:

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021

Τηλεθέαση Top 10 23/11 – «Γη της ελιάς» και Mega βασιλιάς

Στήνουν αυτί να ακούσουν ΕΡΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:21