search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:25
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 23/11 – «Γη της ελιάς» και Mega βασιλιάς

24.11.2021 18:34
gh_elias

Κάτι έχει συμβεί. Τρείς μέρες σερί η σειρά «Η γη της ελιάς» (Mega) έχει κάνει κατάληψη στην κορυφαία θέση τηλεθέασης του καθημερινού τηλεβαρόμετρου.

Ο «Σασμός» (Alpha) μοιάζει να έχει κατεβάσει στροφές αν κι εκεί γίνεται της κακομοίρας, με τις εξελίξεις στις σχέσεις των ηρώων.

Στο μεταξύ τη δική του κούρσα με επιμονή συνεχίζει το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της Τύχης». Διατηρήθηκε στην τρίτη θέση, βελτίωσε όμως κατά τι το ποσοστό τηλεθέασης του, άρα και το κοινό που το επιλέγει για την διασκέδαση του.

Οι «Άγριες μέλισσες» εμφανίζουν σημάδια κόπωσης. Ασχέτως αν διατηρήθηκαν στην τέταρτη θέση, η απήχηση τους είχε μικρή– προς τα κάτω- διαμόρφωση συγκριτικά με την περασμένη Δευτέρα.

Και η σατιρική «Ράδιο αρβύλα» αμετακίνητη, όμως κάτι τσίμπησε και δεν θέλει πολύ να περάσει έστω μια θέση πιο πάνω, στέλνοντας το δυνατό χαρτί του Αντ1, στην θέση όπου βρέθηκε χθες, 23 του μήνα, η παρέα του Αντώνη Κανάκη. Κάπως έτσι διαμορφώνονται συνθήκες εσωτερικής κόντρας θα μπορούσε να πει κάποιος.

Το κεντρικό δελτίο του Star καρφάλωσε δυο θέσεις πιο πάνω συγκριτικά με τη Δευτέρα και έσπρωξε μια θέση πιο κάτω το «Deal» του Alpha που όμως δεν είχε έντονη διακύμανση στην απόδοση του από τη μια μέρα στην άλλη.

Το καθημερινό σίριαλ «Ήλιος» του Αντ1 κρατιέται επίσης και έπειτα από καιρό έδωσε το «παρών» στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντέννα.

Διαβάστε επίσης

Παλαμάς Καρδίτσας: Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα εικονικών εμβολιασμών – Είχε «κράχτες» σε εκκλησίες

Νέα Δημοκρατία: Με σύνθημα «Ελλάδα για όλους» το 14ο Συνέδριο

Φωτιές-Βόρεια Εύβοια: Η φωτογραφία με την κυρία Παναγιώτα στις 100 κορυφαίες του Time

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20