ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:55
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν θα αλλάξει το επίθετο της μικρής Λυδίας (Video)

03.12.2021 11:11

Δεν θα αλλάξει το επίθετο της μικρής Λυδίας, κόρης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της άτυχης Καρολάιν.

Η διάψευση έρχεται μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας, που χαρακτηρίζει μάλιστα τις πληροφορίες αυτές ως «φανταστικά σενάρια νοσηρών εγκεφάλων».

Σε δήλωσή του στο STAR, ο δικηγόρος Αθανάσιος Χαρμάνης: «Η δύσμοιρη οικογένεια της Καρολάϊν, επιφορτισμένη με την φροντίδα για την σωστή ανατροφή της μικρής Λυδίας, είναι διαρκώς υποχρεωμένη να διαψεύδει φανταστικά σενάρια νοσηρών εγκεφάλων. Τελευταίο “κρούσμα” η δήθεν πρόθεση για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας.

Ως γνωστόν η αλλαγή του επωνύμου επέρχεται με δικαστική απόφαση, κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του.

Προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, ηθελημένης ή μη, δηλώνω ότι ουδέποτε έλαβα τέτοια εντολή, διαβεβαιώ δε ότι ουδεμία τέτοια σκέψη της οικογένειας υπήρξε, δεδομένου ότι μια τέτοια ενέργεια δεν διαγράφει την ιστορία, ούτε απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο».

Η είδηση μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, που μετέφερε δήλωση συγκρατούμενου του προφυλακισμένου καθ΄ ομολογία του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σύμφωνα με την οποία ο πιλότος, όταν έμαθε για την αλλαγή του επωνύμου από τα μέσα ενημέρωσης, εξοργίστηκε.

Διαβάστε επίσης

Σοκ στον Βόλο: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός γυναικολόγος

Κορωνοϊός: Πήρε διαζύγιο από τη γυναίκα του γιατί έκανε το εμβόλιο (Video)

Εορταστικό ωράριο: Πότε είναι ανοιχτά τα μαγαζιά τις ημέρες των Χριστουγέννων

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:54
Exit mobile version