search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:31
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Πήρε διαζύγιο από τη γυναίκα του γιατί έκανε το εμβόλιο (Video)

03.12.2021 09:33
embolio new

Εχουμε ακούσει κατά καιρούς για διαζύγια εξαιτίας ασυμφωνίας χαραχτήρων. Για διαζύγια εξαιτίας απιστίας έχουμε ακούσει. Για διαζύγια εξαιτίας εμβολίου δεν έχουμε ξανακούσει. Ηρθε η ώρα και για αυτό.  

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε τηλεθεάτρια στην πρωινή εκπομπή του MEGA, η οποία περιέγραψε όσα έζησε η ξαδέρφη της η οποία θέλησε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ο σύζυγός της ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής.

«Η ξαδέρφη μου έζησε εδώ και πέντε μήνες μια περίεργη ιστορία με το σύζυγό της. Όταν ξεκίνησε το θέμα με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ήταν σχετικά θετικός.

Η κοπέλα το έκανε το εμβόλιο, εκείνος δεν είχε φέρει αντίρρηση. Στην πορεία όμως δημιουργήθηκαν προβλήματα μεταξύ τους, μέχρι και απειλές, ότι θα την εγκαταλείψει και δε θα της δίνει χρήματα, όπως και έκανε», περιέγραψε η γυναίκα για τον αντιεμβολιαστή άνδρα.

«Αυτός είναι φανατικός αρνητής, επηρεάζεται από τη θρησκεία, όπως την έχει φτιάξει αυτός στο μυαλό του. Τελικά χώρισε με την κοπέλα, ενώ η ξαδέρφη μου έκανε καταγγελία γιατί φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Εορταστικό ωράριο: Πότε είναι ανοιχτά τα μαγαζιά τις ημέρες των Χριστουγέννων

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για τα μέλη των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:31