search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 22:19
MENU CLOSE

Mνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία της Καρολάιν

14.05.2024 08:58
karolain-moro-new

Τρία χρόνια πέρασαν από την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγο της και η οικογένεια τέλεσε μνημόσυνο στη μνήμη της.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο της Παλιάς χώρας της Αλοννήσου το περασμένο Σάββατο.

Το μνημόσυνο οργανώθηκε από τις Φιλιππίνες από τη μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, ενώ παρόντες ήταν άτομα που αγάπησαν το άτυχο κορίτσι, κάτοικοι του νησιού, συμμαθητές και φίλοι της.

Παρούσα στο μνημόσυνο ήταν η γειτόνισσα και φίλη της Καρολάιν, Λίλα, καθώς και η θεία της Καρολάιν που ταξίδεψαν από την Αθήνα για να τιμήσουν τη μνήμη της.

Η αγαπημένη φίλη της Καρολάιν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόσο για την αδικοχαμένη φίλη της όσο και για την μικρή Λυδία.

«Η μητέρα της φροντίζει να διατηρεί το μνήμα της σαν να είναι η ίδια εκεί. Είναι γεμάτο λουλούδια, είναι φωτισμένο και όλο το νησί από ότι έμαθα αγαπάει πολύ την οικογένεια και φροντίζει και την Καρολάιν», ανέφερε αρχικά η φίλη της Καρολάιν, συμπληρώνοντας στη συνέχεια:

«Μετά από τρία χρόνια επισκέφθηκα και εγώ το μνήμα της Καρολάιν. Πραγματικά ένιωσα σαν να είχε γίνει χθες. Ήταν γεμάτο φρέσκα λουλούδια. Ο κόσμος ακόμα πηγαίνει και επισκέπτεται το μνήμα της Καρολάιν. Το καντηλάκι της ήταν αναμένο».

Η φίλη της Καρολάιν, η οποία κρατά επαφές με την μητέρα της Καρολάιν έκανε αναφορά και στην μικρή Λυδία η οποία πλέον μένει μόνιμα στις Φιλιππίνες με τους γονείς της Καρολάιν.

«Η Λυδία μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον με πολύ αγάπη και φροντίδα. Είναι ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο παιδάκι που γελάει συνέχεια σαν την μανούλα του. Είναι ίδια. Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω είναι εχθές ήταν η γιορτή της μητέρας και άλλη μία μανούλα δεν χαίρεται το παιδάκι της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει οι αρμόδιοι να σκέφτονται τις οικογένειες των θυμάτων και όχι τον σωφρονισμό των δολοφόνων. Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια και ίσως έτσι μειωθεί όλο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια», κατέληξε η φίλη της Καρολάιν, Λίλα.

Διαβάστε επίσης

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου

Ταύρος: Φωτιά σε διαμέρισμα τα ξημερώματα -Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ηλικιωμένος

Βραυρώνα: Στον ανακριτή ο πατέρας του νεκρού βρέφους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 22:14