search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 02:26
MENU CLOSE

Super League-ΠΑΟΚ: Λουκέτο στην Θύρα 4 εξαιτίας των ανεμβολίαστων οπαδών

03.12.2021 12:36
toumba_new

Χωρίς φιλάθλους στη Θύρα 4 θα υποχρεωθεί να παίξει ο ΠΑΟΚ εξαιτίας της μη τήρησης των μέτρων κατά του κορωνοϊού στο ντέρμπι με τον Άρη.

Έτσι, ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει κλειστές τις θύρες 4 και 4Α στο παιχνίδι με τη Λαμία για τη 13η αγωνιστική της Super League (12/12, 17:15).

Η συγκεκριμένη ποινή δεν έχει να κάνει με εκείνη που αναμένεται να επιβληθεί στον ΠΑΟΚ για την εισβολή των οπαδών του λίγο πριν την λήξη του ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα βρεθεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Super League και θα απολογηθεί με βάση το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ.

Κινδυνεύει με τιμωρία του γηπέδου της Τούμπας από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές, για εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο που συνδέονται, είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων (παράγραφος 4, περίπτωση β του άρθρου 15).

Διαβάστε επίσης:

Αποθέωση Κύργιου για Τσιτσιπά: «Θα έκανε τα πάντα για το τένις, σε αντίθεση με μένα» (Video)

Ανατροπή στη Super League: Κανονικά το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και το Ιωνικός – ΠΑΟΚ

Μαργκό Πινό: Σοκάρει η φωτογραφία με τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον προπονητή της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06