search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:47
MENU CLOSE

Ο Άρης «άλωσε» μετά από 11 χρόνια με 1-0 την Τούμπα – Εισβολή οπαδών και 40λεπτη διακοπή

28.11.2021 22:34
MAT-Gipedo_new

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι στην Τούμπα που σημαδεύτηκε από 40λεπτη διακοπή λόγω εισβολής οπαδών των γηπεδούχων, ο Άρης «άλωσε» μετά από 11 χρόνια την έδρα του ΠΑΟΚ με γκολ του Ντανιέλ Μαντσίνι στο 41΄.

Mε τη νίκη αυτή ο Άρης ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας μαζί τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε πια πίσω 10 βαθμούς από την κορυφή. 

Δύο λεπτά πριν την λήξη των καθυστερήσεων του αγώνα στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη κι ενώ το σκορ ήταν 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων με γκολ του Ντανιέλ Μαντσίνι στο 41΄, οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας αρχικά την παρέμβαση των ΜΑΤ και εν συνεχεία την προσωρινή διακοπή του αγώνα.


O διαιτητής έδωσε εντολή να κατευθυνθούν οι παίκτες στα αποδυτήρια έως να παρθούν αποφάσεις για το αν θα συνεχιστεί ή όχι το ντέρμπι.

Ήδη οι κερκίδες αρχίζουν να αδειάζουν σιγά σιγά και είμαστε εν αναμονή της απόφασης του Σκοτσέζου διαιτητή Ρόμπερτ Μάντεν.

Πριν από λίγο βγήκε στον αγωνιστικό χώρο ο 4ος διαιτητής για να επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί ο αγώνας, με κάθε επιφύλαξη.

Το γήπεδο έχει αδειάσει πια από κόσμο. Έχουμε συμπληρώσει ήδη μισή ώρα διακοπής του αγώνα και οι διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια συνεχίζονται.

Βγαίνουν οι διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο μετά από 40 λεπτά διακοπής. Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί τελικά από το σημείο που διεκόπη, δύο περίπου λεπτά πριν το φινάλε των καθυστερήσεων.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Όμικρον: Έκκληση του ΠΟΥ να παραμείνουν ανοιχτά τα σύνορα των χωρών

Θεσσαλονίκη: 15χρονος «όπλισε» και σημάδεψε αστυνομικούς με ψεύτικο όπλο!

Τραγωδία στον Ωρωπό: Δύο νεκροί μετά από πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:45