search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:52
MENU CLOSE

Τάσος Χαλκιάς: «Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου – Κλωτσιές και μπουνιές στη μούρη» (Video)

03.12.2021 10:46
chalkias-tasos-new

Στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στην παιδική του ηλικία αναφέρθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, καθώς και τη σχέση με τον πατέρα του με τον οποίο ανέκαθεν βρισκόταν σε μια κόντρα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ 2, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί βία τόσο από τον πατέρα του όσο και από έναν δάσκαλό του στο Δημοτικό.

«Με τον πατέρα μου είχα πάντοτε μια κόντρα, την οποία εγώ δεν διαιώνιζα γιατί ήξερα πάρα πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επικοινωνήσουμε την ώρα της κόντρας. Όταν δεν είχαμε την κόντρα αυτή, ήμασταν πολύ απασχολημένοι με το να δουλεύουμε.

Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον πατέρα μου! Ξύλο… και όταν λέμε ξύλο δεν εννοούμε ένα χαστούκι. Μιλάμε για κλωτσιές, μπουνιές στη μούρη και στα πόδια.

Όταν όμως μια φορά στη ζωή μου, στην τελευταία τάξη του δημοτικού, με έδειρε ένας δάσκαλος, μου είπε πως τιμωρούσε όλη την τάξη. Πήγα, πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο από το περίπτερο και του είπα πως φεύγω από το σχολείο.

Εκείνος τα παράτησε όλα, πήρε ένα ταξί, βούτηξε τον δάσκαλο από τη γραβάτα και του είπε “αυτόν τον δέρνω μόνο εγώ και κανείς άλλος”. Από κει και πέρα, όταν το είδα αυτό, δεν χρειάστηκε να τον ξαναρωτήσω γιατί με δέρνει» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Πέγκυ Ζήνα στο «Ενώπιος Ενωπίω»: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού» (Videos)

Θεοφανία Παπαθωμά: Ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε

Το σπίτι της ταινίας «Home Alone» βγαίνει προς ενοικίαση στο Airbnb

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34