search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:52
MENU CLOSE

Τάσος Χαλκιάς: «Ο Θεός των Χριστιανών είναι τιμωρός – Πιστεύω στη φιλοσοφία του Βούδα» (Video)

02.12.2021 09:31
tasos-chalkias_new

Στο ελληνικό #MeToo, το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε αλλά και στα θρησκευτικά «πιστεύω» του αναφέρθηκε ο Τάσος Χαλκιάς.

Μιλώντας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, ο ηθοποιός τόνισε ότι ο ίδιος δεν έχει βιώσει ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά, ενώ αναφερόμενος στους συναδέλφους του που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη φυλακή, επισήμανε ότι αφού γίνει η δίκη τους και αποδοθεί δικαιοσύνη, τότε μόνο μπορεί να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση.

«Κάποιοι άνθρωποι είναι αυτή τη στιγμή προφυλακιστέοι για να δικαστούν. Δεν έχει γίνει καμία δική ακόμα. Να περιμένουμε να γίνει η δίκη, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να ξαναμιλήσουμε. Το θέατρο είναι χαρά, είναι μια δύναμη, μια οντότητα και μια αναγκαιότητα για την ανθρωπότητα.

Ποιος έχει το δικαίωμα να το μαυρίζει με τέτοιες συμπεριφορές; Δεν έχει κανένα δικαίωμα. Δεν έχω βιώσει καμία δυσάρεστη συμπεριφορά στον χώρο μου. Έχω συνεργαστεί με τα ιερά τέρατα του ελληνικού θεάτρου.

Εκείνη την εποχή τα ιερά τέρατα που έστησαν το ελληνικό θέατρο δεν προέβησαν σε άσχημες ενέργειες, οπότε δεν ανέχομαι ότι αυτό μπορεί να γίνει σήμερα» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στις θρησκετικές του πεποιθήσεις, ο ηθοποιός τόνισε:

«Έχω πει ότι ο Θεός των χριστιανών δεν είναι καλός, επειδή δεν φροντίζει τα παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα. Είναι ένας Θεός – τιμωρός και όχι φιλεύσπλαχνος. Πιστεύω στη φιλοσοφία του Βούδα, όμως δεν είμαι βουδιστής».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Είμαι 66 ετών, τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ» (video)

Άλεκ Μπάλντουιν: Η πρώτη δημόσια εξομολόγηση για το φονικό δυστύχημα στην ταινία «Rust»

Βίκυ Κάβουρα κατά Παντελή Καναράκη για την αμοιβή της στο θέατρο – «Μωρό μου αυτά είναι κι άμα θες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:51