search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:06
MENU CLOSE

Άλεκ Μπάλντουιν: Η πρώτη δημόσια εξομολόγηση για το φονικό δυστύχημα στην ταινία «Rust»

01.12.2021 22:05
alek_baldgouin
Πηγή: Twitter

Ο Άλεκ Μπάλντουιν παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο του ABC και τον Τζορτζ Στεφανόπουλος και μίλησε για το γύρισμα της ταινίας Rust, που αποδείχθηκε τελικά, μοιραίο για την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς.

Η συνέντευξη έρχεται με αφορμή την έρευνα των αρχών, η οποία συνεχίζεται έναν μήνα μετά το τραγικό συμβάν: το σενάριο που συζητείται ως το πιθανότερο θέλει κάποιον από την παραγωγή να έβαλε μία αυτοσχέδια σφαίρα που προμηθεύτηκε από έναν οπλοφόρο στο Νέο Μεξικό στο όπλο που χρησιμοποίησε στην σκηνή του ο Μπάλντουιν.

Στην συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο δίκτυο ABC, ο ηθοποιός έχει μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά και με κάθε λεπτομέρεια για το ατύχημα στο σετ της ταινίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το «ψεύτικο» όπλο που κρατούσε σε μία σκηνή ο Άλεκ Μπάλντουιν ήταν τελικά γεμάτο αληθινές σφαίρες, με αποτέλεσμα η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς να χάσει την ζωή της, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε.

Διαβάστε επίσης

Ελευθερία Ελευθερίου: Ακόμη έχω γυναικολογικά προβλήματα μετά το Survivor (Video)

Πλεύρης: 1 δωρεάν self test σε όλους την επομενη εβδομάδα

Κατάθλιψη: Ποιοι πιέζονται περισσότερο ψυχολογικά από την πανδημία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57