search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:36
MENU CLOSE

Τάσος Χαλκιάς: «Πάλεψα για να μην μπουν τα παιδιά μου στον χώρο του θεάτρου» (Video)

07.10.2021 12:15
tasos-chalkias-new

Για τις καλλιτεχνικές του επιλογές μέχρι σήμερα μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς, τονίζοντας ότι ακόμα κι όταν εκείνες ήταν ακραία εμπορικές, ήταν σε κάθε περίπτωση απολύτως συνειδητές.

Μιλώντας για τον Θανάση Βέγγο και τον Κώστα Βουτσά, ο ηθοποιός κάνει λόγο για μοναδικούς και πηγαίος ανθρώπους από τους οποίους μόνο κέρδισε, ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να «πεθάνει στο σανίδι», επισημαίνοντας ότι ο λόγος που δεν έχει σταματήσει μέχρι στιγμής να παίζει, αν και συνταξιούχος, είναι επειδή συνεχίζει να δέχεται προτάσεις.

Επιπλέον, ο Τάσος Χαλκιάς εξομολογήθηκε ότι δεν επιθυμούσε τα παιδιά του να ακολουθήσουν τον ίδιο επαγγελματικό δρόμο με τον ίδιο και μάλιστα προσπάθησε πολύ γι’ αυτό.

«Πάλεψα για να μην μπουν τα παιδιά μου στον χώρο του θεάτρου και το κατάφερα. Αυτό δεν ήταν μια ανακούφιση, αλλά ήταν μια νίκη. Ένιωσα ικανοποίηση που κατάφερα να πείσω τα παιδιά μου ότι δεν είναι ένας χώρος στον οποίο έχουν θέση» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ρίτσι Φόλκνερ: Στο νοσοκομείο ο κιθαρίστας των Judas Priest – Έπαθε ρήξη ανευρύσματος αορτής επί σκηνής (Video)

Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση σε γάμο στο Μόντε Κάρλο (Photos)

Μικ Τζάγκερ: Βγήκε για μπύρα και κανείς δεν τον αναγνώρισε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:35