search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:40
MENU CLOSE

Ρίτσι Φόλκνερ: Στο νοσοκομείο ο κιθαρίστας των Judas Priest – Έπαθε ρήξη ανευρύσματος αορτής επί σκηνής (Video)

07.10.2021 11:27
richie-folkner-new

Σε επέμβαση στην καρδιά υπεβλήθη ο κιθαρίστας των Judas Priest, Ρίτσι Φόλκνερ έπειτα από ρήξη ανευρύσματος αορτής που υσπέστη επί σκηνής κατά τη διάρκεια του «Louder Than Life Festival».

Ο Ρίτσι Φόλκνερ τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι την ώρα που έπαιζε το Painkiller που έκλεινε την εμφάνιση της μπάντας, η θωρακική αόρτη του έσπασε γεμίζοντας αίμα το στήθος του.

Η επίσημη διάγνωση ήταν ρήξη ανευρύσματος της θωρακικής αόρτης και όπως του είπε ο γιατρός του όσοι το παθαίνουν σε αυτή την έκταση συνήθως δεν φτάνουν ζωντανοί μέχρι το νοσοκομείο.

«Με πήγαν στο κοντινό νοσοκομείο και αμέσως με υπέβαλλαν σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που κράτησε πάνω από δέκα ώρες. Πέντε σημεία στον θώρακα μου έχουν αντικατασταθεί με μέταλλο, οπότε πραγματικά είμαι φτιαγμένος από… metal τώρα.

Μπορούμε να τρελάνουμε τους εαυτούς μας με αυτά τα πράγματα, αλλά είμαι ακόμη ζωντανός, ευτυχώς. Όταν βλέπω τη συναυλία η αλήθεια είναι ότι- γνωρίζοντας αυτό που ξέρω τώρα- βλέπω έναν άνθρωπο που πεθαίνει… Δεν έχω καν υψηλή χοληστερίνη και αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος μου» δήλωσε ο 41χρονος μουσικός που, πλέον, βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

«Αν τον γνωρίζετε, ξέρετε πόσο σκληρός και δυνατός είναι. Τόσο σκληρός που ολοκλήρωσε την παράσταση. Δεν υπάρχει κανένας σαν αυτόν. Θα είχαμε χαθεί χωρίς αυτόν» δήλωσε σε ανάρτησή της στο Instagram η σύζυγός του.

Διαβάστε επίσης:

Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση σε γάμο στο Μόντε Κάρλο (Photos)

Μικ Τζάγκερ: Βγήκε για μπύρα και κανείς δεν τον αναγνώρισε

Δεν φαντάζεστε ποια χώρα έχει το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο – Δείτε το Τοπ 50 (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:40