search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:13
MENU CLOSE

Θεοφανία Παπαθωμά: Ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε

02.12.2021 21:23
papathoma-new

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε η Θεοφανία Παπαθωμά προσπάθησαν να εξηγήσουν οι συνάδελφοί της στο θέατρο.

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε τους συντελεστές της παραγωγής «Κάποτε στο Βόσπορο», οι οποίοι προσπάθησαν να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους η ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στο εξής στο θέατρο Βεάκη. «Η κυρία Παπαθωμά δεν μπορούσε να συνεχίσει στην παράσταση» σχολίασε λιτά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Η κυρία Παπαθωμά είναι άρρωστη. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσει γιατί είναι θέμα της ίδιας της κυρίας Παπαθωμά και της παραγωγής μας. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αντικατάσταση, η οποία είναι από μια εξαιρετική συνάδελφο» πρόσθεσε ο Δημήτρης Πιατάς στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Ήρθε γρήγορα το κορίτσι, η Κατερίνα Μάντζιου, έγινε μια γρήγορη αντικατάσταση και δεν χάσαμε ούτε μέρα».

Η συνάδελφος της, Ευαγγελία Μουμούρη, ομολόγησε πως «ο λόγος είναι ότι αρρώστησε η Θεοφανία Παπαθωμά. Έπαθε μια ίωση, ένα κρύωμα και δεν μπορούσε να γίνει καλά και έτσι αποφασίσαμε να γίνει αυτή η αντικατάσταση».

Διαβάστε επίσης:

Το σπίτι της ταινίας «Home Alone» βγαίνει προς ενοικίαση στο Airbnb

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν κάνουμε ό,τι πρέπει για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα»

Χρήστος Μάστορας: Η απάντησή του για τον χωρισμό με την Χριστίνα Παπαδέλη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:13