search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:00
MENU CLOSE

Τηλεθέαση top 10 6/12/2021: Η «Φάρμα» δεν είναι σε φόρμα και μένει από φόρα

07.12.2021 17:28
tileorasi_new

Αρχή ήμισυ παντός. Φαίνεται πως για το ριάλιτι «Η φάρμα» μάλλον δεν ισχύει. Χθες, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, προβλήθηκε το τρίτο επεισόδιο του κανιβαλικού ριάλιτι αγροτικών χαρακτηριστικών «Η φάρμα». Όμως ελάχιστοι συντονίστηκαν στον Αντέννα για να δουν τι κάνει στα ριαλιτοχώραφα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ή αν κάνουν καλή σαπουνάδα τα κορμιά τους η Σάσα Μπάστα ή η Αγγελική Ηλιάδη στην πριμιτίβ ντουζιέρα με το πλεξιγκλας για να ικανοποιείται η τηλεόραση της κλειδαρότρυπας.

Οι περισσότεροι επέλεξαν τις σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός» σε Mega και Alpha αντιστοίχως. Ίσως αν έβαζε ο Αντ1 τη «Φάρμα» στις «Άγριες μέλισσες» και στα χωράφια της Λενιώς και του Δούκα Σεβαστού, ως ένθετο,  να γινόταν κάτι. Και είναι ακόμα αρχή.

Το θέμα είναι ότι έπειτα από το 10,3% της πρεμιέρας του Σαββάτου, πήγε στο 7,5% την Κυριακή και το χθεσινό επεισόδιο, αυτό δηλαδή της Δευτέρας που ήταν και του Αγίου Νικολάου, είχε τηλεθέαση μικρότερη του 5,5% που σημείωσε το κεντρικό δελτίο του Star και πλασαρίστηκε στη δέκατη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου της Nielsen Audience Measurement.

Εντάξει, μετά το 5,5% δεν υπάρχει το χάος, προφανώς, αλλά στην prime time ζώνη με τέτοια τηλεθέαση δεν έχει και πολλές πιθανότητες να αντέξει κάποιο πρόγραμμα όταν μάλιστα το περιβάλλον σε εκείνη την περιοχή είναι εξόχως ανταγωνιστικό και με προτάσεις που έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με το τηλεοπτικό κοινό.

Κατά τα λοιπά οι «Άγριες μέλισσες» κρατήθηκαν στη θέση του και με αριθμό τηλεθεατών λίγο κάτω από το εκατομμύριο, λίγο πιο πίσω, σταθερός κι αυτός στη θέση του, ο «Τροχός της τύχης» με τους φανατικούς του και στην πέμπτη θέση η σάτιρα των «Ράδιο αρβύλα» με 841.000 τηλεθεατές.

To «Deal» στον Alpha έχει το κοινό του επίσης, το κεντρικό δελτίο του Σκάι είναι το καλύτερο που συμβαίνει στο κανάλι του Φαλήρου φέτος, μέχρι τη στιγμή που θα ρίξει στον πόλεμο της τηλεθέασης το ριάλιτι «Survivor» για να δυναμομετρηθεί με τον ανταγωνισμό και να δείξει τί μπορεί να κάνει.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Κρίσιμα αγωνίσματα και επίδοξοι ζαχαροπλάστες (Video)

Κόντρες καναλιών και στις OTT υπηρεσίες

«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Εκτός ορίων βγαίνει ο Στάθης, θολωμένος από τη ζήλια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50