ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:41
MENU CLOSE

«Η Γη της Ελιάς» - Spoiler: Εκτός ορίων βγαίνει ο Στάθης, θολωμένος από τη ζήλια

07.12.2021 14:54

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στη «Γη της Ελιάς», με τη σειρά του Mega να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Από την άλλη, η Αντιγόνη ζητά από τη Μαρίνα να ενημερώσει τον Μάνο για το αποτέλεσμα του τεστ DNA. Ο Δημήτρης συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά, ζητώντας της να τον συγχωρέσει και να κάνουν μια νέα αρχή.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς μαθαίνει πως πρόκειται να γεννήσει κοριτσάκι, ενώ η Ευτυχία κάνει τα πάντα ώστε να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Αποστόλη. Εκείνος, ωστόσο, δυσκολεύεται να τη δει φιλικά.

Η Αθηνά ζητά από τον Μάνο να μελετήσει το βιογραφικό της Μάρθας, μήπως υπάρχει θέση για εκείνη στο ελαιοτριβείο, ενώ ο Στάθης, θολωμένος από τη ζήλια, πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και απαιτεί εξηγήσεις.

Ο Μάνος, σε έξαλλη κατάσταση εισβάλει στο ιατρείο της Αντιγόνης και σκίζει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA. Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί αυτό που του είπε η Ιουλία και γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά…

Διαβάστε επίσης:

Η ΕΡΤ προσκαλεί σε debate Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου

Mega Play: Νέα εμπειρία τηλεθέασης από την σύγχρονη υβριδική πλατφόρμα του Mega (Video)

Τηλεθέαση Top 10 ΠΣΚ 3-5/12: Περιέργεια για τη «Φάρμα» – Σκληρές κόντρες με τον ανταγωνισμό

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20
Exit mobile version