Sex and the City: Ο θάνατος που σόκαρε το κοινό από το πρώτο επεισόδιο του «And Just Like That»
Το reboot του “Sex and The City”, “And Just Like That“, είναι πλέον γεγονός, οι fans της σειράς, ωστόσο, απογοητεύτηκαν με το πρώτο επεισόδιο. Ο λόγος; Ο θάνατος ενός βασικού πρωταγωνιστή: του Mr. Big.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε πολύ εντονες αντιδράσεις στο κοινό, που ξαφνιάστηκε καθώς περίμενε άλλη τροπή στην ιστορία. Το Twitter κατακλύστηκε από σχόλια χρηστών οι οποίοι θύμωσαν με το σενάριο λέγοντας ότι «περιμέναμε τόσο καιρό για να δούμε να πεθαίνουν τον Mr.Big από το πρώτο επεισόδιο;». Πολλοί ήταν αυτοί που ζήτησαν εξηγήσεις από τους σεναριογράφους. Άλλοι πάλι δήλωσαν συντετριμμένοι και είπαν πως δεν ήταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο.
«Και κάπως έτσι ο Mr.Big, πέθανε», ακούγεται να λέει η Carrie στο τέλος του επεισοδίου, με πολλούς να παρατηρούν ότι στη σκηνή του θανάτου φορούσε τα ίδια παπούτσια που φορούσε και στον γάμο της.
Διαβάστε επίσης:
Κάτια Δανδουλάκη: «Ήμουν σε μεγάλη κρίση κατάθλιψης, ζήτησα βοήθεια ψυχιάτρου» (Video)