search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 03:31
MENU CLOSE

Στον αέρα το πρώτο επεισόδιο από το ντοκιμαντέρ – αυτοβιογραφία «Στο γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη – Ο μάνατζερ κάνει λόγο για διαρροή

09.12.2021 16:06
ilias-psinakis-new

Στο You Tube είναι από νωρίς από το πρωί της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου,  και από το επίσημο κανάλι του Ηλία Ψινάκη το πρώτο επεισόδιο από το ριάλιτι- αυτοβιογραφία του, «Στο γηροκομείο», διάρκειας μίας ώρας και δέκα λεπτών.

Ο μάνατζερ καλλιτεχνών και πρώην δήμαρχος Μαραθώνα νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης σε σύνδεση με την εκπομπή «Super Κατερίνα», υποστήριξε ότι το ανέβασμα του επίμαχου οπτικοακουστικού υλικού δεν έγινε με την συγκατάθεση του και ότι   έχει ζητήσει, ήδη, να παρέμβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί πώς και από ποιον έγινε η διαρροή. 

Στο επίμαχο υλικό φαίνεται ο Ψινάκης με τους συνεργάτες του στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά να συνομιλεί με τη φίλη του Πέγκυ Ζήνα.

Συζητούν και θυμούνται μεταξύ άλλων τί έγινε και εμπνεύστηκε ο Βαλεντίνο να δημιουργήσει την κατ ευφημισμό φούστα για τον Σάκη Ρουβά,  για το γάμο της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα στο Τρίκορφο Φωκίδα, την επεισοδιακή άφιξη του Ηλία Ψινάκη.

Ο Ψινάκης μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, εξήγησε ότι ήθελε να κάνει τη ζωή του βιβλίο αλλά σκέφτηκε ότι είναι πρωτότυπο να μεταφέρει στην οθόνη τα γεγονότα που καθόρισαν την πορεία του μέχρι σήμερα

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Γαρδέλης: «Έκαψε» Λιάγκα- Σκορδά – «Ήρθα εδώ για να αποκαταστήσω την εικόνα μου» (Video)

Έρευνα: Σε άνθιση η συνωμοσιολογία στην Ελλάδα μέσω social media

Φάρμα: Η οικειοθελής αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη και τα σχόλια στο Twitter (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46