search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 04:30
MENU CLOSE

Σταμάτης Γαρδέλης: «Έκαψε» Λιάγκα- Σκορδά – «Ήρθα εδώ για να αποκαταστήσω την εικόνα μου» (Video)

09.12.2021 15:51
stamatis-gardelis

Έφυγε ή δεν έφυγε τελικά από τη Φάρμα ο Σταμάτης Γαρδέλης; Αυτό προσπάθησε να εξηγήσει καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Αυτό που είδαν πάντως οι τηλεθεατές στο χθεσινό επεισόδιο ήταν η οικειοθελής αποχώρηση του ηθοποιού.

«Βγήκα από τη Φάρμα, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η Φάρμα για μένα δεν είναι τα 18 άτομα μέσα σε 2,5 στρέμματα. Ούτε τα 250 άτομα που οργανώνουν αυτό το πράγμα. Η Φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι διαμετρικών αποστάσεων, μία ονειρική μέθη του απροσδιόριστου» ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Και κάπως έτσι «έκαψε» το μυαλό των δύο παρουσιαστών.

«Θα μας κάψεις τελείως» έσπευσε να ανταπαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε λίγο αργότερα «δεν κατάλαβε κανένας γιατί αποχώρησες από τη Φάρμα χθες. Ήσουν υποψήφιος και δεν σε είδαμε ποτέ να διαγωνίζεσαι».

«Το τελευταίο πλάνο ήταν πως επειδή η μέση μου με προδίδει και δε μπορώ να ζήσω στη Φάρμα όπως θέλω εγώ, γι’ αυτό αποχωρώ για να ξεκουραστώ και ποιος ξέρει… Σαν τρελός θέλω να ξαναμπώ. Έχω βάλει θεμέλια στη Φάρμα» σημείωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρουσιαστές που του δίνουν την ευκαιρία να αποκαταστήσει την εικόνα του και ξεκαθάρισε ότι δεν τσακώθηκε με κανέναν.

Και για αυτόν τον λόγο όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, απάντησε: «Ήρθα να μιλήσω για τη Φάρμα, για τίποτα άλλο. Να αποκαταστήσω την εικόνα μου».

Διαβάστε επίσης

Φάρμα: Η οικειοθελής αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη και τα σχόλια στο Twitter (Video)

Η Μάγια Τσόκλη ξανά στην ΕΡΤ μέσω ΗΠΑ

Αλλαγές σε ΑΝΤ1 και Open – «Κόβεται» εκπομπή στην Παιανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04