search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:06
MENU CLOSE

Η Μάγια Τσόκλη ξανά στην ΕΡΤ μέσω ΗΠΑ

09.12.2021 12:39
magia_tsokli_new

Πρωτοπόρος του ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ η Μάγια Τσόκλη άφησε εποχή με τις εκπομπές της «Ταξιδεύοντας» στην κρατική ΕΡΤ.

Ελληνοκεντρική η εκπομπή στην πρώτη περίοδο με τον εύγλωττο τίτλο «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα» (1998- 2004). Διεθνής στόχευσης και αναζήτησης στην δεύτερη περίοδο της και με τον πιο προσωποκεντρικό τίτλο «Ταξιδεύοντας με τη Μάγια Τσόκλη» (2004-2013).  Η δημοσιογραφική της εμπειρία στο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ τη έφερε αργότερα διευθύντρια στο μηνιαίο περιοδικό «Passport» που εμπνεύστηκε.

Έπειτα από απουσία εννέα ετών από τα τηλεοπτικά δρώμενα,  στη διάρκεια της οποίας πέρασε σοβαρή περιπέτεια υγείας (καρκίνο στο στήθος) η Μάγια Τσόκλη επιστρέφει με πρόταση ταξιδιωτικών- τι άλλο- ντοκιμαντέρ, προσωποκεντρικών αυτή τη φορά.

 Η νέα εκπομπή θα έχει τίτλο-εκτός απροόπτου- «Το ελληνικό δαιμόνιο» και οι ΕΡΤικοί αρχικοί σχεδιασμοί την προορίζουν στην ΕΡΤ1 με πρεμιέρα προσεχώς, με πιθανό ορίζοντα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η θεματική της εκπομπής είναι εστιασμένη στους Έλληνες που διαπρέπουν στην τεχνολογία, τον πολιτισμό, τις επιχειρήσεις και στην πολιτική στις ΗΠΑ.

Σκηνοθέτης της εκπομπής θα είναι ο Χρόνης Πεχλιβανίδης, μόνιμος συνοδοιπόρος  στα τηλεοπτικά ταξίδια (και για ένα φεγγάρι και στη ζωή).

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγές σε ΑΝΤ1 και Open – «Κόβεται» εκπομπή στην Παιανία

Το άδοξο τέλος του «Ρετιρέ» – Γιατί η σειρά «κόπηκε» χωρίς να δούμε ποτέ το φινάλε (Video)

«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Έρχεται στη θέση του Rouk Zouk Special – Οι συζητήσεις στον ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:06