search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:03
MENU CLOSE

Αλλαγές σε ΑΝΤ1 και Open – «Κόβεται» εκπομπή στην Παιανία

09.12.2021 11:28
teleutaia_ora_new

Καμπανάκι επαγρύπνησης στον ΑΝΤ1 και διαρθρωτικές κινήσεις στο Open λόγω τηλεθέασης-

Προβληματισμός στα νότια, προβληματισμός και στα βόρεια. Στον Σκάι ψάχνουν να δουν τί φταίει και είναι πεσμένη η τηλεθέαση της εκπομπής «Καλημέρα».

Στον Αντέννα έπειτα από παρατήρηση, ψάχνουν επίσης, να δουν πώς θα τονώσουν την τηλεθέαση της  πρωινής μαραθώνιας διάρκειας ειδησεοενημερωτικής εκπομπής «Πρωινοί τύποι» με τα ντουέτα παρουσιαστών τους Νίκο Ρογκάκο– Παναγιώτη Στάθη για αρχή και Ντόρα Κουτροκόη– Αντώνη Φουρλή στη συνέχεια.

Από αυτό το Σαββατοκύριακο αποφασίστηκε κατ αρχήν η πρωινή ενημέρωση στο κανάλι του Αμαρουσίου να αρχίζει μισή ώρα νωρίτερα από ότι μέχρι τώρα.

Είδαν εξάλλου και τί κάνει ο ανταγωνισμός. Το «MEGA Σαββατοκύριακο» ξεκινάει στις 05.00, το «Καλημέρα» με τον  Αυτιά στις 05.30, η κρατική «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» την ίδια ώρα και  η Φαίη Μαυραγάνη με το «Συμβαίνει τώρα» στο OPEN στις 06.00.

Επομένως από αυτό το ΣΚ οι «Πρωινοί τύποι» θα αρχίζουν στις 06.30 (και θα «πηγαίνουν» έως τις 12.00 ως συνήθως). Θα δουν πως θα πάει από κινητικότητα η εκπομπή και αναλόγως θα προσαρμόσουν τις διορθωτικές κινήσεις στον σταθμό.

Πιο ανατολικά, στον κάμπο των Μεσογείων, οι ανασχεδιασμοί στο Open είναι σε ανάπτυξη και εξέλιξη. Αποφασίστηκε μέσα στο μήνα να μπει «τελεία» στην εκπομπή «Απλές κουβέντες» που παρουσίαζε κάθε βράδυ Δευτέρας η τριάδα των Men of style του You Tube, δηλαδή οι Σπύρος Ανδριανός,  Χρήστος Παπανίκας και  Θέμης Καλόγηρος. Η εκπομπή σταματά περίπου δύο μήνες   από την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Οι τριάδα παρουσίαζε την εκπομπή «Απλά και ανδρικά» στο You Tube από το 2018 και είχε πάνω από 20 εκατ. θεάσεις και ήταν στις πρώτες θέσεις των Charts του Spotify και της Apple.

Το κανάλι  πόνταρε ότι το τοκ σόου με τις προσωπικές ιστορίες των καλεσμένων αλλά και την γνώση της ομάδας των παρουσιαστών σε θέματα αυτοβελτίωσης και θετικής προσέγγισης της καθημερινότητας, θα ενέπνεε και το τηλεοπτικό κοινό. Άλλο όμως το You Tube και άλλο η συστημική γερασμένη ελληνική τηλεόραση.

Στο μεταξύ, εξετάζονται και οι δύο προτάσεις ελληνικής μυθοπλασίας του σταθμού. Από την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου,  καθώς ο κύβος ερρίφθη, πριν από το κεντρικό δελτίο του σταθμού θα μεταδίδεται ελληνική ταινία. Η σειρά «Η τελευταία ώρα» παίρνει μετάθεση για τις 20.00.

Η κωμική σειρά «Σ αγαπάω μεν άλλα» της οποία επεισόδια μέχρι τώρα  μεταδίδονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, μετακινείται στο «μενού» του Σαββατοκύριακου και θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση (κάθε Σάββατο στο εξής).

Αυτές οι αλλαγές σε καμία περίπτωση δεν νοηματοδοτούν μείωση του προβλεπόμενου αριθμού επεισοδίων για κάθε μία από τις δύο παραγωγές, σύμφωνα με κύκλους του Open.

Διαβάστε επίσης;

Το άδοξο τέλος του «Ρετιρέ» – Γιατί η σειρά «κόπηκε» χωρίς να δούμε ποτέ το φινάλε (Video)

«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Έρχεται στη θέση του Rouk Zouk Special – Οι συζητήσεις στον ΑΝΤ1

Alpha: 10 χρόνια στο YouTube και 1.000.000 χρήστες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:03