search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:32
MENU CLOSE

«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Έρχεται στη θέση του Rouk Zouk Special – Οι συζητήσεις στον ΑΝΤ1

09.12.2021 10:02
makrypoulia_new

Η αλήθεια είναι ότι στην τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν το Rouk Zouk σαρώνει.

Το παιχνίδι τις καθημερινές στη μεσημεριανή ζώνη τερματίζει πρώτο, με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης έναντι του ανταγωνισμού. Ωστόσο υψηλά ποσοστά σημειώνει το τηλεπαιχνίδι και τα βράδια της Κυριακής, με τη Ζέτα Μακρυπούλια από αουτσάιντερ να έχει γίνει το δυνατό χαρτί του σταθμού.

Σύμφωνα με το znews στο κανάλι πάντως υπάρχει προβληματισμός για το αν πρέπει να αντικαταστήσουν το Rouk Zouk Special της Κυριακής με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που θέλουν να ξεκινήσει στα μέσα του Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σύσκεψη που έγινε στον ΑΝΤ1 πριν από λίγες μέρες δεν είχε συνυπολογιστεί ένας ακόμη παράγοντας: κανείς δεν υπολόγιζε ότι η «Φάρμα» θα φέρει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τις καθημερινές.

Μένει τώρα να δούμε αν τελικά θα πάρουν το ρίσκο και θα βάλουν το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» τα βράδια της Κυριακής ή θα αφήσουν το «Ρουκ Ζουκ Special» ή επίκεινται και άλλες αλλαγές.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Top 10 7/12/2021- Τις σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός» είδαν αθροιστικά πάνω από πέντε στους δέκα τηλεθεατές

Φάρμα: Η τηλεθέαση του ριάλιτι στα πρώτα τέσσερα επεισόδια

Βιέρα Γιούροβα: «Η Ελλάδα είναι μεταξύ των χωρών με αυξημένο κίνδυνο για τους δημοσιογράφους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:26