ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:43
MENU CLOSE

Οικονόμου: Σύρθηκε στη διαγραφή Κουρουμπλή ο Τσίπρας – Την βλέπει ο Πολάκης και γελάει, λέει το ΚΙΝΑΛ

16.12.2021 21:02

Την αντίδραση της κυβέρνησης αλλά και του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε η διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, μετά από εντολή Τσίπρα.

«Όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής δεν συνιστούν μεμονωμένη συμπεριφορά. Είναι η κορυφή του παγόβουνου της ευτελούς και εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον ίδιο τον κ. Τσίπρα», τονίζει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΚΙΝΑΛ: Σωστά διεγράφη ο Κουρουμπλής

«Η δοκιμασία της κοινωνίας από την πανδημία δεν θα τελειώσει όσο κυριαρχεί η πόλωση και η ακραία δημαγωγία. Στη Βουλή δεν χωρούν ακραίες συμπεριφορές, όπως αυτή του κ. Κουρουμπλή, που σωστά διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Φοβόμαστε όμως, ότι ο Κουρουμπλής μπορεί να έφυγε, αλλά όσα εξέθρεψε ο κ. Τσίπρας τα προηγούμενα χρόνια, θα τα βρίσκει διαρκώς μπροστά του», αναφέρει από την πλευρά του σε σχόλιό του το ΚΙΝΑΛ.

Από την πλευρά του ο γραμματέας Επικοινωνίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Βλάχος, έγραψε στο twitter: «Βλέπει ο Πολάκης τη διαγραφή Κουρουμπλή και γελάει».

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου: Η μελέτη Τσιόδρα δεν παραδόθηκε ποτέ στον πρωθυπουργό – Σφοδρή επίθεση σε Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ για ΜΕΘ: «Ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε» – Νέο σποτ για τη μελέτη Τσιόδρα (video)

Τσίπρας για μελέτη Τσιόδρα: «Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο πρωθυπουργός θα είχε παραιτηθεί»

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:42
Exit mobile version