search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:24
MENU CLOSE

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: «Έχουν μπερδέψει τον κάθε παλαβό μαζί μας» (Video)

19.12.2021 14:46
Thematofylakes tou Syntagmatos_new

Το μέλος του «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», Παναγιώτης Αποστολόπουλος μίλησε για την δράση της εν λόγω ομάδας στον ANT1 κρατώντας αποστάσεις με τα λεγόμενά του από τα περιστατικά βίας.

«Έχουν μπερδέψει τον κάθε παλαβό της χώρας μαζί μας», τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις ενώ ξεκαθάρισε: «Δεν υποκαθιστούμε την Αστυνομία». Επίσης, υποστήριξε ότι ζητούν από τους «ελεγχόμενους» να προσέλθουν οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα μαζί τους για εξακρίβωση στοιχείων!

Ο αποκαλούμενος και ως «Συνταγματάρχης» δήλωσε επίσης πως σε περίπτωση κατάλυσης του Συντάγματος, τα μέλη της οργάνωσης θα βοηθήσουν για την αποκατάσταση της έννομης τάξης.

Υπενθυμίζεται πως οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» βρίσκονται υπό έλεγχο από την Δικαιοσύνη, ενώ πρόσφατα υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση για την εισβολή «θεματοφύλακα» σε ΚΕΠ της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Κρατερός Κατσούλης: «Πολλές φορές θα πω “το σύντροφό μου” και να μου πουν “τι σύντροφο;”» (Video)

Μπακοδήμου για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Ο κομπλεξικός ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες για να δείξει ότι είναι ο γα@@ω (Video)

Φολέγανδρος: «Μάχη» στο λιμάνι – Superjet δαμάζει τα κύματα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:17