search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:09
MENU CLOSE

Κρατερός Κατσούλης: «Πολλές φορές θα πω “το σύντροφό μου” και να μου πουν “τι σύντροφο;”» (Video)

19.12.2021 14:28
krateros-katsoulis

Για τον διαχωρισμό των δύο φύλων και για την οικογένειά του που δεν ξεχώριζε τον άντρα από τη γυναίκα μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Μεγάλωσα σε μία οικογένεια – και αυτό με μπέρδεψε λιγάκι στην πορεία- όπου δεν υπήρχε ο διαχωρισμός μεταξύ γυναίκας και άντρα. Ούτε σαν έννοια. Υπήρχε η αίσθηση του ανθρώπου. Και γι’ αυτό πολλές φορές, εγώ χρησιμοποιώ ουδέτερο, εννοώντας ουσιαστικά τον άνθρωπο. Πολλές φορές μπορώ να πω “το σύντροφό μου” και να μου πουν “τι σύντροφο;”, και να εννοώ τον άνθρωπο. Ακόμα και τώρα, μετά από τόσα πολλά χρόνια, η αίσθηση είναι αυτή», είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Έχουμε προφανώς διαφορές ως φύλα αλλά ο άνθρωπος είναι ένα ον. Διαφορές, βιολογικές και ορμονικές. Αλλά ο άνθρωπος είναι ένα ον. Έτσι θα έπρεπε να το αντιλαμβανόμαστε, να το σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κρατερός Κατσούλης.

Διαβάστε επίσης:

Μπακοδήμου για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Ο κομπλεξικός ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες για να δείξει ότι είναι ο γα@@ω (Video)

Φολέγανδρος: «Μάχη» στο λιμάνι – Superjet δαμάζει τα κύματα (Video)

Κορωνοϊός – «Βόμβα» Μανωλόπουλου: «Ανά πάσα στιγμή νέα μέτρα, ακόμα και για εμβολιασμένους» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:03