search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:25
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη-Κορωνοϊός: Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια ανεμβολίαστων (Video)

16.12.2021 19:53
thessaloniki_new

Ανείπωτη τραγωδία επεφύλασσε η μοίρα για μια οικογένεια νέων ανθρώπων από τον Σοχό Θεσσαλονίκης. Έχασαν τη μάχη, νικημένοι από τον κορωνοϊό ένας 55χρονος, η σύζυγός του, 48 ετών και ο πατέρας της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα δύο παιδιά του ζευγαριού καλούνται τώρα να διαχειριστούν την απώλεια των γονιών τους που έχασαν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μέσα σε έναν μήνα. Το ζευγάρι ήταν το μοναδικό στην εν λόγω οικογένεια που δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε την περασμένη Τρίτη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου κατέληξε η 48χρονη μητέρα της οικογένειας, η οποία νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ για 40 ημέρες.

Πριν από έναν μήνα, είχε φύγει από τη ζωή στο ίδιο νοσοκομείο και ο 55χρονος σύζυγός της.

Οι λεπτομέρειες σοκάρουν ιδιαίτερα, καθώς όπως έγινε γνωστό, η 48χρονη γυναίκα δεν έμαθε ποτέ ότι πρώτα έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, καθώς ήταν διασωληνωμένη.

Επίσης, ο 55χρονος – όταν ακόμη βρισκόταν σε απλή μονάδα COVID – είχε βγάλει τα σωληνάκια παροχής οξυγόνου και το είχε «σκάσει». Οι γιατροί τον είχαν βρει σε παγκάκι, σε άσχημη κατάσταση.

Λίγες μέρες μετά πέθανε και ο πεθερός του, από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης

Χρήστος Κιούσης: Ευχαριστούμε την κυβέρνηση που βλέπει «Ράδιο Αρβύλα» και παίρνει ιδέες

Στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Κώστας Μανωλάς – Αποθεώθηκε από τον κόσμο (Photos)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αγωγή εναντίον του από τους Ράδιο Αρβύλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:24