search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:53
MENU CLOSE

Μιμή Ντενίση: «Αν η ζωή μου γινόταν σενάριο, θα ήταν το μεγαλύτερο best seller» (Video)

27.12.2021 12:17
ntenisi–new

Στην ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημένη», αλλά και την προσωπική της ζωή την οποία χαρακτήρισε «μυθιστορηματική» αναφέρθηκε η Μιμή Ντενίση.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η ηθοποιός δε δίστασε να μιλήσει και για την αγωνία που ένιωσε αναφορικά με το αν το κοινό θα «αγκάλιαζε» την ταινία.

«Αγωνία έχω πάντα. Νομίζω ότι η αγωνία φεύγει, όταν φεύγει και η ψυχή του καλλιτέχνη, μέχρι τότε παραμένει. Όσο πιο πολύ παίζεις, κάνεις πράγματα και όσο πιο πολύ σε τιμά το κοινό, τόσο πιο έντονο είναι. Φέτος, έκλεισα 40 χρόνια στην πρώτη γραμμή, είναι μεγάλη η τιμή και η ευγνωμοσύνη που νιώθω και προς τον Τύπο και προς το κοινό. Αυτό με συγκινεί πάντα και μου δημιουργεί ίσως πιο μεγάλη ευθύνη και για αυτό εξακολουθώ να έχω αγωνία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη στο σενάριο της νέας της ταινίας εξήγησε πως ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Νομίζω ότι είμαι η απόδειξη ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Όταν βάλω κάτι στο μυαλό μου, πιστεύω πάντα ότι μπορεί να γίνει. Δεν έχω ποτέ στο μυαλό μου το “δε γίνεται”. Όταν έγραψα το “Σμύρνη μου Αγαπημένη”, δεν φαντάστηκα ότι θα έκανε τόσο τεράστια επιτυχία θεατρικά. Φαντάστηκα ότι θα έκανε επιτυχία, γιατί πίστευα πολύ στο θέμα της Σμύρνης» τόνισε.

Ερωτηθείσα, τέλος, για την πιθανότητα η ζωή της να γινόταν βιβλίο, η Μιμή Ντενίση επισήμανε ότι σε μια τέτοια περίπτωση, θα γινόταν best seller.

«Αν γινόταν η ζωή μου σενάριο, θα ήταν το μεγαλύτερο best seller, αλλά δεν γίνεται, γιατί ζουν πάρα πολλοί. Δε μπορώ να τα πω όλα κανονικά, γιατί η ζωή μου έχει άμεση σχέση με την πολιτική ζωή της χώρας, με την πολιτική ζωή άλλων χωρών, με την κοινωνική ζωή. Ξέρω πολλά, έχω δει πολλά και μου έχουν συμβεί πολλά. Είναι μια ζωή μυθιστορηματική πάντως» είπε χρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Πώς πέρασαν τα Χριστούγεννα οι διάσημοι της ελληνικής showbiz (Video)

Δύο Ξένοι: Το ζευγάρι που δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο – «Το ποσό που παίρναμε ήταν γελοίο»

Σούμα για Λιγνάδη, Φιλιππίδη: «Άλλο ένας βιασμός και άλλο μια κακή συμπεριφορά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09