search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:41
MENU CLOSE

«Ράδιο Αρβύλα»: Επιστρέφουν σαν να πηγαίνουν πρώτη ημέρα στο σχολείο

04.01.2022 09:22
arvyla_new

Σαν να ξανανοίγουν τα σχολεία μοιάζει η λογική, η ατμόσφαιρα, το στήσιμο του τρέιλερ- τρίτου κατά σειρά- για το δεύτερο μισό της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1.

Με το νέο τρέιλερ ο εμπνευστής των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» αλλά και οι έτεροι προβεβλημένοι συντελεστές, θέλουν να δείξουν- ή μήπως και να πείσουν;- ότι έχουν γυρίσει σελίδα, ότι η ζωή προχωρά, ότι εκείνοι ήταν πάντα εκεί- όπως ατακάρει ο Γιάννης Σερβετάς- αφήνοντας ενδεχομένως περιθώριο να εκληφθεί η φράση του ως υπονοούμενο ίσως  ότι «άλλος» ήταν «αλλού» ή «και αλλού».

Με το αναγνωρίσιμο χιούμορ της παρέας- συχνά επιπέδου δημοτικού σχολείου- ο Αντώνης Κανάκης σαν ο καλός μαθητής της τάξης παίρνει παρουσιολόγιο. Παρών ο Κωστάκης, παρών ο Πασοκτζής, παρών ο Χρήστος Κιούσης, παρών και ο Γιάννης Σερβετάς. Έως εκεί. Τέλος.

Την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, αρχίζουν και πάλι οι μεταδόσεις της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Στο πλατώ όμως οι παρουσιαστές θα έχουν διαφορετικές θέσεις, όπως επικοινωνεί μέσω του τρέιλερ ο Αντώνης Κανάκης. Τη διαφορά κάνει η- με σημασία- μετακίνηση του Χρήστου Κιούση στα αριστερά του Κανάκη (δεξιά όπως κοιτούμε στην τηλεόραση). Όχι πάντως στο σημείο εκείνο όπου καθόταν έως τα μέσα Δεκεμβρίου καθόταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος διώκεται ποινικά σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Μένει να δούμε διαφοροποιήσεις που μπορεί να έχουν γίνει- αν έχουν γίνει- στο περιεχόμενο, στην προσέγγιση των θεμάτων, την αναδιανομή ρόλων, σε όλο το πακέτο εν ολίγοις της εκπομπής με αφορμή την- με διττή σημασία- επανεκκίνηση και επιστροφή της εκπομπής «Ράδιο Aρβύλα».

Διαβάστε επίσης:

Θετική στον κορωνοϊό η Ανθή Βούλγαρη – «Ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκαλα» (Video)

H Ελένη Δήμου για το J2US: «Δεν μου αρέσει να χάνω, είναι ο χαρακτήρας μου»

«Καλό μεσημεράκι»: Τέθηκαν εκτός οι Alcatrash – Τι συνέβη;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:37