search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:57
MENU CLOSE

Η Νεοδημοκρατική ναυμαχία στις Κυκλάδες και οι αλλαγές στα ευρωψηφοδέλτια

05.01.2022 08:51
eurokoinovoulio_new

Καλημέρα σας. Κρατήστε άμυνες απέναντι στην «Όμικρον» και σε κάθε μετάλλαξη που θα εμφανιστεί γιατί σε κάνα δυο μήνες βγαίνουμε στο ξέφωτο της άνοιξης και τα πράγματα θα είναι καλύτερα, λένε οι ειδικοί.

Ωστόσο, τα σχολεία ανοίγουν την Δευτέρα κάνοντας κάμποσα τεστ μαθητές και εκπαιδευτικοί μέσα στην εβδομάδα και ο θεός ξέρει αν δεν κλείσουν σε δύο βδομάδες με την μεταδοτικότητα που έχει η μετάλλαξη «Όμικρον».

Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα μιλάμε για επικοινωνιακό ναυάγιο Κεραμέως, Πλεύρη και όσων από το Μαξίμου επέμεναν ότι δεν χρειάζεται να παραμείνουν κλειστά για κάνα δυο εβδομάδες.

Είπαμε, ότι το 2022 θα είναι εκλογική χρονιά και τρία συνέδρια των κομμάτων θα λάβουν χώρα, αρχής γινομένης από αυτό της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΚΙΝΑΛ. Οι ηγεσίες δεν προβλέπεται να αλλάξουν, αλλά μπορεί να έχουμε εκπλήξεις για όριο ηλικίας, στα ψηφοδέλτια, αλλά και νέα πρόσωπα στα κομματικά όργανα. Αυτό αφορά και στα τρία κόμματα.

Μιας και λέμε όμως για εκλογές, να σας πω ότι βουλευτική καραμπόλα βλέπω στις Κυκλάδες στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Η παραιτηθείσα γενική γραμματέας Τουρισμού Βίκυ Λοϊζίδου (Μυκονιάτισσα) θα κατέβει υποψήφια στις Κυκλάδες και θα ζορίσει (την επίσης Μυκονιάτισσα) Κατερίνα Μονογυιού, την οποία βλέπω να… μετακομίζει. Αλλιώς, βλέπω ναυμαχία του ωραίου, αλλά όχι ασθενούς φύλλου.

Μιας και ο λόγος για ψηφοδέλτια, να σας πω, ότι ο Μητσοτάκης σκέφτεται να αλλάξει πλήρως το ευρωψηφοδέλτιο. Οπότε, πολλοί από τους σημερινούς βουλευτές θα κατέβουν υποψήφιοι σε εκλογικές περιφέρειες. Μόνο ο Μεϊμαράκης θα μείνει στις Βρυξέλλες –αν θέλει– αλλιώς και εκείνος με τη θέληση του βεβαίως, θα είναι υποψήφιος στα γνωστά λημέρια της Β΄ Αθηνών.

Αλλαγές στο ευρωψηφοδέλτιο θα κάνει και ο Τσίπρας, που εκτός από τον Κώστα Αρβανίτη, τους υπόλοιπους δεν τους λες και πετυχημένους. Άπατοι πήγαν και στην επικοινωνία και στην ουσία της δουλειάς που έπρεπε να γίνει στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε επίσης:

«Φύγε εσύ, έλα εσύ» σε κυβέρνηση και στα μεγάλα έργα

Το 2022, ο ανασχηματισμός και οι εκλογές

Ας τολμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:55