search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:41
MENU CLOSE

Η γύρα στα κανάλια του Μητσοτάκη και οι παγωμένες επενδύσεις του Ιβάν

11.01.2022 08:09
mitsotakis_new

Σας έχω ενημερώσει, ότι στον ανασχηματισμό της άνοιξης, θα γίνουν ριζικές αλλαγές στο οικονομικό επιτελείο.

Πριν όμως έρθει αυτή η ώρα, αλλαγές προβλέπονται και σε ορισμένους επικεφαλείς εταιρειών του «ευρύτερου δημόσιου τομέα» (όπως λέγαμε παλιά επί ΠΑΣΟΚ).

Σε δύο απ’ αυτές, αναμένεται να αναλάβουν τα ηνία κομματικά στελέχη της ΝΔ -για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας γιατί έρχονται εκλογές.

Ο πρωθυπουργός άρχιζει ένα κύκλο τηλεοπτικών συνεντεύξεων την Πέμπτη στο Ενώπιως-Ενωπίω στον Νίκο Χατζηνικολάου –και θα κλείσει τον κύκλο με εμφάνισή του σε όλα τα κανάλια, πλην ενός.

Η στασιμότητα διακρίνει τις επενδύσεις που έχει κάνει ο Ιβάν Σαββίδης, «απ’ το βορρά, μέχρι τον νότο» (όπως μας και ο τεράστιος Βασίλης Καρράς).

Βέβαια, οι οικονομικές υποχρεώσεις εξυπηρετούνται κανονικά, αλλά τα όποια επενδυτικά σχέδια είναι παγωμένα όπως οι στέπες στην Ρωσία. Οι συνεργάτες του Ιβάν, ευελπιστούν ότι το αφεντικό θα έρθει στην Ελλάδα αν όλα τα πράγματα πάνε καλά με την πανδημία στους επόμενους μήνες. Τότε, ίδωμεν για τις επενδύσεις, αλλά εκεί στη Θεσσαλονίκη, αγωνιούν τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ και το γήπεδο. 

Αλλά πάνω απ’ όλα υγεία να υπάρχει και όλα τ’ άλλα μπορούν να περιμένουν.

Διαβάστε επίσης:

Η ζαριά Μητσοτάκη και ο λογαριασμός του ΣΥΡΙΖΑ

Το Μέγαρο στην πρίζα για τις αυξήσεις ρεύματος και τα ζόρια για την «πράσινη ενέργεια»

Αναδιάρθρωση στο οικονομικό επιτελείο και η στάση των καναλαρχών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:35