search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:49
MENU CLOSE

Αναδιάρθρωση στο οικονομικό επιτελείο και η στάση των καναλαρχών

06.01.2022 10:14
akribeia new

Καλημέρα σας και καλή φώτιση σε όλους.

Φώτιση και στην επιτροπή των ειδικών να τους βγουν οι αποφάσεις (πχ. για τα σχολεία) γιατί αλλιώς κατά τις αρχές Φεβρουαρίου, κλάφ’ τα Χαράλαμπε (που κάπου τότε γιορτάζει). Είπαμε ότι η κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει και την ακρίβεια που θα χτυπήσει ταβάνι εκεί γύρω στα τέλη Μαρτίου.

Ως προς τούτο, θέλω να σας ενημερώσω ότι το Μαξίμου εξετάζει τρόπους ελέγχου των τιμών (κυρίως της κερδοσκοπίας) γιατί μόνο με τις δηλώσεις αρμοδίων υπουργών, δεν γίνεται δουλειά.

Μιας και είπα για υπουργούς, να σας πω ότι σε περίπτωση ανασχηματισμού την Άνοιξη θα έχουμε (σχεδόν) πλήρη αναδιάρθρωση του οικονομικού επιτελείου.

Συνέχεια στα οικονομικά, θα δούμε προσεχώς αλλαγές στο ΔΣ του Υπερταμείου μετά από τις παραιτήσεις δυο μελών με νέα πρόσωπα πιο παραγωγικά και συντονισμένα με τους στόχους από ότι ήταν τα προηγούμενα.

⁃ Αλλαγές αναμένονται και στην διοίκηση της ΕΤΑΔ. Το σήριαλ της ασυνεννοησίας μεταξύ του προέδρου κ. Μπέζα και του διευθύνοντος συμβούλου κ. Βλαστού μάλλον θα λάβει τέλος. Περί τούτου μέχρι πρότινος ήταν διστακτικοί στο Μαξίμου και στο Υπερταμείο, αλλά προφανώς δεν πάει άλλο το πράγμα.

⁃ Έχουν αλλάξει ματιά οι καναλάρχες για το πως βλέπουν την πορεία της κυβέρνησης; Ναι, ελαφρώς. Για το αν γίνει… βαρέως εξαρτάται από πολλά θέματα και κυρίως όχι επικοινωνιακά.

Διαβάστε επίσης:

Η Νεοδημοκρατική ναυμαχία στις Κυκλάδες και οι αλλαγές στα ευρωψηφοδέλτια

«Φύγε εσύ, έλα εσύ» σε κυβέρνηση και στα μεγάλα έργα

Ας τολμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:49