search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 21:58
MENU CLOSE

MasterChef: Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη – Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (Video)

11.01.2022 19:09
master_cehf

Στο σημερινό επεισόδιο, έπειτα από μια χρονιά απουσίας, το MasterChef επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και οι τρεις chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι ξεκάθαροι πως οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις τους είναι υψηλότερες κάθε χρόνο.

Οι υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 2022 «ρίχνονται» με ζήλο στη μαγειρική μάχη, με στόχο να κερδίσουν το golden pin, που μπορεί να τους δώσει μια απευθείας θέση στον διαγωνισμό ή τουλάχιστον τα 2 «ναι» των κριτών, που θα τους οδηγήσουν στην επόμενη φάση των bootcamp και θα κρατήσουν ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου του επόμενου ή της επόμενης MasterChef της Ελλάδος.

Εκείνοι που θα παρουσιάσουν πιάτα ευφάνταστα, με άρτια τεχνική και γεύση θα μπορέσουν να κερδίσουν τα 3 «ναι» των κριτών, που θα τους δώσουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους στη συνέχεια του διαγωνισμού.

Για όσους όμως δεν μπορέσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, το ταξίδι του MasterChef θα τελειώσει νωρίς, αφού ένα ή κανένα «ναι», δεν τους δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουν.

Δείτε το trailer από το αποψινό επεισόδιο

Διαβάστε επίσης

ΑΣΟΕΕ: Κουκουλοφόροι χτύπησαν καθηγητή – Φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση τοκογλυφίας (Video)

Κορωνοϊός: Στα 32.694 τα νέα κρούσματα, σχεδόν 13.000 στην Αττική – «Έκρηξη» έως 430% του ιικού φορτίου

Κακοκαιρία Διομήδης: «Δείχνει τα δόντια» της στην κεντρική Ελλάδα – Πού θα «χτυπήσει» την Τετάρτη (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 21:56