ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Μαρία Τζομπανάκη: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον εγγονό της- Τι είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη συνεργασία τους στον «Σασμό»

21.01.2022 16:39

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω ήταν η γνωστή ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη που μίλησε τόσο για την επαγγελματική της διαδρομή όσο και για την προσωπική της ζωή.

«Οι γονείς μου έκαναν αυτή τη δουλειά, αυτό ήταν το επάγγελμά τους. Για μένα ήταν φυσιολογικό. Όταν άρχισα να σκέφτομαι την υποκριτική, διαχώρισα το δικό μου όνειρο και τη δική μου σκέψη. Δεν είχα αγωνία, απλά επειδή φέρομαι έτσι, αντιμετώπισα εμένα σαν κάτι ξεχωριστό. Έχουμε μια σχέση υπέροχη με διαδρομή και διακυμάνσεις. Τους επέτρεψα να με συμβουλέψουν, επέλεξα να τους ακούσω. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω, κατάφερα πια να συνεργαστώ με τη μαμά μου. Είναι μεγάλη χαρά και είμαι συγκινημένος και έχουμε την ψυχραιμία να το ευχαριστηθούμε. Για εμάς ο Σασμός είναι μια στιγμή που συνεργαζόμαστε και το ευχαριστιόμαστε και όχι για να πουλήσουμε κάτι, νιώθω πολύ τυχερός που ευχαριστιέμαι τη μαμά μου και χαίρομαι γι΄αυτό».

Η Μαρία Τζομπανάκη αμέσως μετά, μίλησε εμφανώς συγκινημένη για τον εγγονό της που υπεραγαπά:

«Είναι κάτι ασύλληπτο, είναι μια πόρτα που τώρα έχει ανοίξει με το εγγόνι. Επιστρέφω στη μαμά Μαρία, είναι άλλο πράγμα! Έχει όλο αυτό που βλέπουμε. Όλο τον δυναμισμό με την περιβολή της μαμάς. Και αγάπη και προστασία και διακριτικότητα και τα φαγητά και όλα. Όταν έμαθα ότι έρχεται το εγγόνι μου σκέφτηκα: “Ο γιος μου θα γίνει πατέρας”. Είπα πως θα ζήσω και θα χαρώ τη ζωή μου. Όταν το παιδί άρχισε να επικοινωνεί και να μας αναγνωρίζει τώρα που μεγαλώνει είπα πως αυτό το παιδί είναι σαν δικό μου, είναι ο γιος του γιου μου και ξαναζώ τη γέννηση του γιου μου, αλλά το πρώτο μου συναίσθημα ήταν ότι το παιδί μου γίνεται πατέρας».

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας για Μαλέσκου: «Μιλάει 4 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει» (Video)

Adele: Με δάκρυα στα μάτια αναβάλλει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας (Video)

Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Θέλω να πάω να τον δω, να τον αγκαλιάσω και να του δώσω ένα φιλί» (Video)

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:28
Exit mobile version