search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:19
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ: «Καρφί» Καρανικόλα κατά ηγεσίας για την υπόθεση Novartis – «Ανεξήγητη σιωπή για όσους στοχοποιήθηκαν»

01.02.2022 10:36
karanikolas_new

Σαφείς αιχμές για την στάση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, καταλογίζοντάς της αφωνία σε σχέση με τα στελέχη της παράταξης που στοχοποιήθηκαν στην υπόθεση Novartis, άφησε ο Σπύρος Καρανικόλας.

Συγκεκριμένα, ο πρώην εκπρόσωπος Κοινοβουλευτικού Έργου και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, μέσω ανάρτησής του στο twitter, επέλεξε να σχολιάσει με «καυστικό» τρόπο τη συζήτηση για την πρόταση μομφής και τις σχετικές αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα στελέχη της ΝΔ που στοχοποιήθηκαν, κάνοντας λόγο για «ανεξήγητη σιωπή του ΚΙΝΑΛ».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Καρανικόλα:

«Άκουσα τη στήριξη του @kmitsotakis στα στελέχη της Ν.Δ που στοχοποιήθηκαν από τους σκευωρούς στην αθλιότητα της #Novartis. Ανεξήγητη όμως είναι η σιωπή του ΚΙΝΑΛ για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που κρεμάστηκαν στα μανταλάκια από την ίδια συμμορία, αλλά ούτε ένας χτες δεν είπε μία λέξη».

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: Νέα παρέμβαση Πολάκη στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο – Συνεχίζεται η συνεδρίαση μετά τη χθεσινοβραδινή διακοπή

Δημοσκόπηση Pulse: Δυσαρέσκεια για τη διαχείριση της κακοκαιρίας

Βουλή: Νέο επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη – Επιχείρησε να μιλήσει για τη Novartis και o προεδρεύων διέκοψε τη συνεδρίαση (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:19