search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:35
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες ότι βρέθηκαν αποτυπώματα του 23χρονου και αίμα του Άλκη στο μαχαίρι

03.02.2022 21:22
salonica_23xronos

Αίμα του 19χρονου και αποτυπώματα του 23χρονου βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο μαχαίρι του φόνου στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Alpha, στο κυρτό μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του Άλκη, βρέθηκε αίμα του 19χρονου, αλλά και το DNA του 23χρονου που συνελήφθη.

Επιπλέον όμως, στο μαχαίρι καραμπίτ υπάρχουν και άλλα αποτυπώματα, τα οποία η αστυνομία θεωρεί ότι θα “δείξουν” ολόκληρη τη συμμορία, που ευθύνεται για το θάνατο του 19χρονου.

Ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν κηλίδες αίματος του 19χρονου Άλκη, που εκτιμάται ότι έσταξαν την ώρα που ο 23χρονος κάθισε στη θέση του οδηγού.

Ήδη η ΕΛ.ΑΣ προχωρά σε αντιπαραβολή αποτυπωμάτων για να εντοπίσει και άλλους συμμετέχοντες.

Υπενθυμίζεται νωρίτερα, λίγα μέτρα από το σημείο του εγκλήματος εντοπίστηκε μία ματσέτα η οποία θα εξεταστεί εάν την έφεραν πάνω τους οι δράστες της δολοφονίας του Άλκη Καμπάνη.

Η ματσέτα η οποία κάλλιστα μετατρέπεται σε φονικό όπλο εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης, από τον δημοσιογράφο Άγγελο Λαμπίδη και έναν οδοκαθαριστή, στην άκρη του δρόμου, κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Νικολάου Πλαστήρα.

Το σημείο που βρέθηκε η ματσέτα με την μαύρη λαβή ήταν σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από τα σκαλιά της πολυκατοικίας που δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Ο 23χρονος ήταν πάντως ήδη γνωστός στις αρχές, αφού είχε σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του για επεισόδιο οπαδικής βίας. Τότε συνελήφθη ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, με τη δίκη να εκκρεμεί.

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας για δολοφονία 19χρονου: «Όλοι όσοι συλληφθούν αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης» (Video)

Κορωνοϊός: Γιατί έχουμε τόσους πολλούς νεκρούς

Θεσσαλονίκη: Τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες χωρίς αναστολή στον 23χρονο για τα ευρήματα στον Σύνδεσμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:34